torstai 19. toukokuuta 2011

Suunnittelu rokkaa


Minttu


Ruutu- Ensin jättö merkille ja kisa palkalle ruutuun.Mie voitin ja nännättelin Mintulle.

Tokalla Minttu voitti ja tuli riemuitsemaan pallon kanssa mun lähelle.


Tunnari- Yhden piilotus metrin tallatulle ja hajustetulle elueelle. Nenä käy tarkasti. Ei tehnyt eenää niin suuria kierroksia pois alueelta. Joutui työskentelemään tarkasti. Löysi oman ja toisen ilahtuneena. Räkäisi pois matkalla.


Takaosan käyttö. Peruutettiin pieni rinne ylös. Kaarrettiin takaisinpäin ja peruutettiin sama rinne alas. Mintulla oli rankkaa. Mutta kyllä se alkoikin sisäistää että mitä peruuttaminen on ”pak pak pak”


Sitten käännöstä etuosa paikallaan molempiin suuntiin. Sama puoli kuin mehmellä oli vaikia.


Perusasennosta nousuja kurre asentoon ja siitä seisomaan kahdella tassulla. Seisomasta yritettiin jysähtää maahan. Otti etusilla vastaan. Ei siis vielä pysty siihen. Minttu oli hetkellisesti ihan hapoilla ja naatti näiden juttujen jälkeen.


Siirryttiin metallikapulalle. Kaksi nopeaa nostoa ja siitä suoraan lelupalkalle. Kolmannesta heitin lelun palkaksi kauemmas. Mintulla jäi kapula suuhun kun se laukkasi lelun perään.


Liikkeestä istumista otin avustettuna ja lelulla hetsaten. Ei meinannut maltta keskittyä. Istumista pitää vahvistaa. Loppuun ihan loisto suoritus ja siit lelupalkka.


 


Mehmet


Kropanhallintaa. Käännökset molempiin suuntiin. Alkoi vaikeampikin puoli sujua paremmin. Orava-asento on hankala. Tasapaino ei vielä riitä. Myös mehme ottaa tassuilla vastaan kun tipauttaa maahan. Silllä vaan syynä se että eipä se osaa pohtimatta asiaa mennä vielä maahan.


Peruuttamisen opettelu. Namilla ohjaten peruuteltiin alkuun pari metriä. Sitten painostin sitä kävelemällä lähellä kohden ja sain peruuttamaan. Naksuttelin ja palkkailin. Alkaa jo hahmottaa että naksu on jees.


Loppuun lyhyitä paikalla istumisia. Maksimissaan 10 sekunnin mittaisia. Ohi meni ihmisiä ja Mehmet reagoi niihin vuhkumalla. Malttoi kuitenkin sitten taas keskittyä hommiin.


Loppuvapautuksen jälkeen Mehme juoksenteli kentällä, hoksasi metallikapulan, nosti sen ja juoksi se suussa mun luo :D Räkäisi matkalla JES kiljahduksesta ja nampan kaivamisesta johtuen. Mutta tosi-vau että son alkanu nostella itte kapuloita ja tavaroita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti