maanantai 9. toukokuuta 2011

Mii ja Meh tokoilemassa


Mä suunnittelin treenin JA pysyin siinä.


Minttu

Tunnari. Yhden piilotusta. Häiriöksi kolme kasaa hajuttomia. Piilotin yhtä ensin hieman sivuun, sitten taakse ja sitten melkein häiriökasojen taakse. Hyvin käytti nenää ja muisti homman. Häiriökasoja ei oikeastaan vilkaissutkaan sillä mielellä.


Ruutu. Yksi lätkän kanssa ruutua taputtaen. Yksi lätkällä ilman taputteluja ja näyttämisiä. Viimeiseen vein vinkupallon palkaksi ja tehtiin väliin perusasentoon hakeutumisia.

Tarjosi aika laimeasti. Perusasennon paikka seilasi. Kiertää mielellään mun oikealta puolelta eteen ja vierelle, eikä tule niin hyvin suoraan takaa vasemmalle.


Lopuksi piiiiiiitkältä matkalta ruutuunlähetys lelulle. Keskellä matkaa oli merkki, jonka kohdalla se vähän kaarsi, mutta jatkoi ruutuun palkalle.


Mehmet

Leikkimistä ja revittelyä. Mehmet ei revi ja taistele lelusta ollenkaan. Se ottaa oikein kivan lelun suuhunsa ja JUOKSEE sen kanssa lujaa. Tipauttaa sitten kentän reunalle ja jatkaa ympyrän juoksemista. Mehmetillä oli sikakivaa ja muutaman kerran se nappasi uuden 1 vuotis lelun riepotukseen.


Tämän jälkeen 3 nopeaa avustettua maahanmenoa ja kolme itsenäistä perusasentoon hakeutumista. Oikein energinen ja reipas Mehmet. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti