lauantai 21. toukokuuta 2011

Kaaranmännikössä nurtsitokot


Minttu


Kävin tekemässä kentälle valmiiksi Ruudun, rivistön sinisiä sankoja ja merkin. Vein myös kaakelinpalan sopivaan kohtaan valmiiksi.


Minttu meni hallitusti vierellä kentälle. Merkin vieressä ei meinannut tulla kunnolliseen perusasentoon. Tuntui jäävän hieman taakse ja vinoon. Korjasin sen. Sitten kuiskasin Neliö.. nyökkäsin. Odotin hetken ja ”Ruutu”. Minttu kaarsi juostessa hieman sinisten sankojen rivistöä kohden, mutta juoksi kuitenkin suoraan ruutuun. Käskytin sen seisomaan ja maahan. Lähdin ruutua kohden ja kehuin. Pallon heitin vasta kun käännyin ruudun lähellä oikealle. Olisihan tämänkin voinut pilkkoa pienemmäksi.. mutta Minttu selviytyi siitä ja oli ruudussa.


Tunnari- Yhden piilotusta sammalikkoiseen kohtaan. Jälleen pieni kunnolla hajustettu alue. Tumppasin kapulan oikein kunnolla sammalten alle ja taputtelin montaa kohtaa alueella. Minttu lähti laukalla, rauhoittui tiiviisti haistelemaan , löysi oman ja toi laukalla. Räkäisi sen perusasennossa pois. Eli kapulankäsittely treeniä pitää ottaa erikseen.


Nyt Minttu pysyi hyvin alueella, eikä laajentanut nuuskittavaa aluetta.


Perusasentoon tulemista eri kulmista. Minttu selvitti nämä hyvin. Avustin namilla. Yksi oli ruudun loppuosa. Hyvin tuli vierelle seuraamaan.


 


Targetti toi päänvaivaa, sillä se keikkui hieman. Alustaepävarma ei niin mielellään uudelle alustalle tassujana iske. Ei myöskään ollut avustajaa, joka olisi kaakelinpalalla hetsannut. Kohtuullisen kivasti kuitenkin. Minttu oli melkein tohkeissaan.


Kaukojen M-I-M-S yhteen pötköön 10 askeleen päästä. Hieno, vaikka seisomaan noustessa vähän nostikin takatassujaan. Tämä takapalkalla.


Minttu tauolle. Mehmetin jälkeen otin sen uudestaan ja tehtiin peruuttamista. Hienosti edistyy tämäkin.


 


Mehmet


Peruutusta- Aika hyvin kävelee jo taakseppäin. Aika harvoin pylly tippuu istumaan.


Targettiin tutustuminen naksun avulla. Pää meinas mennä jumiin, joten purettiin leikkimällä narulelulla.


Hienosti on alkanut taistelutahtokin nostaa päätään. Välillä kskotaan lelua jo innoissaan ja ilahdutaan voistosta.


Tämän jälkeen ryntäsi innolla targetille päin ja palkkailin niistä. Hoksasi jujun aika kivasti. Ei myöskään jäänyt liikaa pohtimaan.


Kontaktia liikkeessä- heitin namin itestäni poispäin. Lähdin peruuttamaan kädet seläntakana. Mehmet tuli luo ja vilkuili käsiä. Sille kontaktin ottaminen silmiin on aina ollut vähän hankalaa. Muutaman meh huikkauksen jälkeen tuli paremmin.


Autolle mennessä ryntäsi ohimennen targetille. Kehuin vuolaasti ja syötin loput namit siinä.


 


Mulle: Muista jatkaa kävelyä kontaktiharkassa


Jos naksuttelet, älä unohda kehua.


Ole mustavalkoisempi ja tarkempi Minttua ohjatessa. Elä lipsu tai Minttu lipsuu enemmän.


Ajattele se treeni kunnolla loppuun asti.. kuten palkkaaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti