sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Poutun hiekkakentällä


Minttu


Paikallaan pyörimiset vasempaan ja oikeaan. Pyörii ku hyrrä. Tosin kierroksen kerrallaan.


Peruuttaminen alkaa olla aika pätevä. Kaikin ajoin ei tarvi namilla avustaa ja kykkiä. Kohtuullisen suoraan menee.


Seuraaminen. Perusseuraaminen ok. Alkoi pudotella kontaktia ja lusmuilla. Vasemmalle käännös on parantunut. Kokeiltiin juoksussa täyskäännös. Meinas valahtaa kauas. Namia peliin ja pysyi käännöksissä.


Targettia löytämälläni sentin vahvuisella kumilätkällä. Tassut käskyllä ryntäsi targetin päälle vauhdilla. Lätkä ei lennä!! ei ainakaan kovin kauas.


Zetaa. S-I-M Ensimmäinen perusasento hakee. Pitäisi vaan uskoa että koira on oikeassa paikassa. On nimittäin nyt korjannut perusasennon sen 5cm taaemmas kuin ennen. Jos kurkkaan katsomaan et onko se ok. Minttu peruuttaa vielä sentin pari.


Seisominen hyvä, istuminen ok, maahan nätisti. En kaikin osin liikkunut varmasti ja Minttu komppasi mun liikkeiden höntyilyä.


Loppuun suora,seuraavalla sivulla istu ja siitä palkka lennosta.


Tunnari


Yhden etsiminen hajusetulta pieneltä alueelta. Ekalla ryntäsi etsimään kun elehdin käsilläni. Pitäähän sen pysyä paikallaan kun ns. otan kapulan ja merkkaan ja käännyn jne. En huomauttanut. Palkkasin oman löytämisestä.


Toinen. Nyt annoin paikallaolokäskyn, tein rutiinit. Palkkasin paikalla pysymisestä ja lähetin Nenulia hakemaan. Toi hienosti. Räkäisi sen pois perusasennossa. En puuttunut siihen.


Hyvällä fiiliksellä leikittiin lelulla. Päästi lelusta kerran irti ”irti” käskyllä itse. Annoin luvan ottaa lelun ja leikki jatkui. Oi onnea.


 


Mehmet


imuutusta. Pidä yksi pieni nami kerrallaan kädessä. Se ei osaa niellä ja kävellä samaan aikaan. Yhdellä nasulla menni hienosti.


Targettia. Ihan yhtä haparoivaa mutta melkien onnistuvaa kuin edelliselläkin kerralla.


Väliin leikkimistä


Käännökset vasempaan ja oikeaan. Aika hyvin pyörii jo molempiin suuntiin.


Autolle mentiin niin että keräilin törppöjä ja palkitsin lähellä pysymisestä. Huomasi targetin ja lätkäisi tassunsa siihen. Syötin siinä paljon nameja ja kehuin.


 


Päätin että Mehmet saa juosta valtoimenaan kentällä liikkeiden välissä. Niin se Urpokin teki ja tulee silti erittäin mielellään tekemään juttuja mun kanssa ja pysyy lähellä. Mehmet palkkaantuu parhaiten ison ympyrän juoksemisesta joten juoskoon.


 


Nyt lapset tarvii lepopäivän. Minä tarviin suunnittelupäivän. Pitää suunnitella tarkemmin. Paljon tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti