torstai 26. toukokuuta 2011

Hupsista saatana.. kävi vanhanaikasesti


Nyt oli oikke kivasti suunniteltu treeni.


Minttu teki ensin targettia. ”tassut” ja hää hypätä loikkas intovinkupinkuna lätkälle. Vielä kun sais sen hoksaamaan että lätkälle jäädään seisomaan sen jälkeen kun se on survottu hartiavoimin tantereeseen.


 


Sit siirtyiltiin tekemään helppoja kaukokäskyjä. Takapalkalla pelkkää I, I-M vaihtoa. Ensin 12 askeleen päästä. Jumitti. Aloitettiin koko homma uudestaan alusta. Menin 10 askeleen päähän ja I -palkka. 12 askelta ja I-M palkka. 15 askelta ja I palkka.


 


Hyvällä pomppufiiliksellä kohti tunnaria.


Olin laittanu vajaan 2 metrin päähän jalkapallomaalin eteen tunnarit riviin.

Minttu lähti kiitolaukkaa. Minttu räpi. Kielsin sitä painokkaasti.. mikä tietenkin oli virhe.


Otettiin uudestaan. Minttu räpi vielä rivommin, kielsin todella painokkaasti.. ja se tekikin koko hommasta errorin.


 


Sen jälkee odotin. Minttu seisoi pää painuksissa ja hännänpää heiluen. Minttu haisteli jalkapallomaalin ympäri, Minttu meni tiettyyn pisteeseen makaamaan draamanaamaa näyttäen. Minttu nuuski erittäin huolellisesti kolmeen kertaan jalkapallomaalin verkonkin päällä tassutellen.. se myös loikkasi verkossa olevien ”pikku reikien” läpi pois. Kutsuin ja se jumittui pienempän holeen. Tempoi itsensä irti, kiersi jalkapallomaalin ja jäi tiettyyn pisteeseen jäkittämään.


 


Keräsin kaikki pois. Tein kentän toisella reunalla yhden piilotuksen. Siinä se toimi hyvin ja sai kehut.


 


MUTTA eipä päässyt pois tilanteesta sillä. Vein uudet kapulat kentällä olevan penkin alle pieniin kasoihin. Lisäsin sinne omalta haisevan kapulan niiden lähelle penkin alle. Uusi lähetys. Minttu meinas laamailla taas, mutta nyt odotin. Lopulta se avasi nenän ja kävi haistelemassa vääriä kasoja. Kiersi penkin taakse. Bongasi oikean ja näki vaivaa saadakseen sen va-ro-vas-ti suuhunsa. Kantoi mulle hieman epävarman oloisena. Luovutti perusasennossa ja siitä kehuin ja heti perään palkkasin kunnon riemutuksella. Kentällä oli vanha ja raihnainen jalkapallo, jonka potkaisin kauas. Minttu juoksi sen kiinni ja purki kaiken turhautumisensa älisten ja reuhtoen pallon kanssa.


 


Hyvällä fiiliksellä jatkettiin kaksi perusasentoa ja yksi metrin pituinen peruuttaminen.


 


Onneksi en päästänyt kumpaakaan pahasta, vaan koitin löytää kompromissin tunnariin. Yhden piilotusta ei voi tehdä kovin paljon, siltä katoaa heti holtti kapuloiden luo tullessa.


 


Mehmet


Maahanmenoja/sukelluksia 30-40cm korkean lauta-aidanne viritelmän alta. Tarjosi kerran maahan syöksähtämistä, vaikka seisoin, enkä ollut kumartuneena tai kyykyssä. Taito Meh!


 


Käännöksiä etuosa paikallaan molempiin suuntiin.


 


Peruutusta. Ei välttämättä tarvitse enää aina kättä pitämään namia. Osaa peruutta jo hieman taakseppäin pelkästään kun kävelen kohden.


 


Imuutusta. Siinä keskittyminen rakoilee. Eli aika pientä pätkää on otettava. Kun Meh lopettaa, heittäydy passiiviseksi, eläkä houkuttele aina uudestaan. Koita itse ehtiä lopettaa ennen mehmettiä.


 


Teddy patukalla leikkiä. Kovin iloissaan oli hän kun kehuttiin kun se suussa patsasteli. Lopussa varasti lelun mun kädestä ja teki riemuralliringin lelu suussa. Kyllä me saadaan siitä vielä lelulla palkkautuva koira :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti