keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Elevin kans reenaamas.


Mehmet

Käden seuraamista. Aika säpäkkänä pysyy jo mukana.


Luoksetulo avustajan kanssa. Riuhtaisi itsensä irti Minnalta ja tekikin sitten kaksi luoksetuloa. Yhden lyhyen ja toisen pitkän. Vauhti on niin hurja että ohi meneeaika ensin.


Tolpan kiertämistä. Kokeilin ohjata kädellä ja palkata namilla. Kyllähän se tolpan kiersikin, mutta ei hoksannut ollenkaan että mistä on kyse.


Tähän väliin hihnaan ja Minna rapsutti ja leperteli Mehmeä.


Pienen tauon jälkeen tehtiin yksi merkiltä namikupille lähetys. Vietiin nami yhdessä. Ohjasin sen seiosmaan merkille ja lähetin puolen metrin päästä kupille käsimerkillä ja ”mies” sanalla. Mehme lähti hyvin, vähän se haisteli ett missäs kohtaa se kuppi olikaan ja sit tyhjäs sen. Sit se nosti kupin mulle. Siitä kehu ja namppapalkka. Tarjosin sille kupin ja mehme otti sen ja luovutti taas mulle. Taitava mehmu.


 


Minttu


Targettia avustajan kanssa. Minttu tamppaa tassut hartiavoimin targetille. Mie idiootti en muista mikä siihen on käsky.. sovitaan notta son ”tassut.”


Tunnarin yhden piilotus. Tallasin metri kertaa metri alueen. Tamppasin sitä käsilläni ja tungin kunnolla piiloon sen yhden.


Minttu huomasi että siinä on pieni mun hajuinen alue. Kun se ei helposti löytänyt omaa, se alkoi taas laajentaa aluetta. Huomautin aiheesta ja se lumpusteli nenä tuhisten takaisin tallatulle neliölle. Nyt se työskenteli paremmin ja lopuksi löysi oman. Hieno.


Minna käskytti voittajan seuraamista. Paikka ja kontakti oli semikivat. Askelsiirtyät, vasemmalle käännökset ja peruutukset ja tääyskäännös oli vähän löperöitä/pomppivia/epätäsmällisiä.. juurikin takaosan heikon käytön vuoksi. Etuosa on ihan täpöllä mukana.


Tolpan kiertoja lelupalkalla. Kiersi hyvin ”takaa” käskyllä. Sitten multa lipsahti kerran ”kierrä”. Sen jälkeen Minttu oli vähän sitä mieltä että pitääkö hänen kiertää se tolppa ihan loppuun asti.


Ruutu pitkältä matkalta. Ruutu oli tehty valmiiksi koko treenin alussa. Palkkakin odotti ruudussa valmiina. Menin merkille ja herätin Mintun kuiskaamalla ”neliö” Minttu katsoi ruutuun. Lähetin sen Ruutuun. Minttu juoksi 5 metriä, kääntyi. Meni liehittelemään Minnaa. Mulkoili mua ja palasi vierelle mua mulkoilleen. En reagoinut mitenkään. Kun Minttu oli takaisin perusasennossa. Sanoin muutaman kerran ”neliö” siitä se sitten lipsahti ryntäämään ruutuun. Ihan täysin suoraan ja vauhdilla. Eli yritti taas kusettaa mua aluksi.


 


Aamulla Mintulle ja Ilonalle kaukokäskyjumppaa ja asentojenvaihtoja. Ipa on aikasen taitava. Mintun kanssa pitää erityisesti painottaa seisomisesta istumaanmenoa.


 


Seiso-istu = taakse istu-seiso= seiso

seiso-maahan = hissi maahan-seiso = seiso


istu-maahan = mahan maahan-istu= istu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti