perjantai 20. toukokuuta 2011

Ristuspeikko ja Elevi reenas Nurmoos


 


Paikallamakuu-


Elevi teki kehääntulotarkistuksen, ohjas paikalle. Lätisi pitkään ja sit aloitettiin paikkamakuilut. Ensin se käskytti käsky-mahan-käsky-mahan mielikuvituskoiria. Tehtiin kahdesti. Yhdessä välissä Minttu nytkähti hetkellisesti. Korjasi samantien itse. Maahan meni ekalla vinoon. Tokalla hyvin.


Kävin ranskattaren takana piilossa. Minna käveleskeli ympäriinsä, jutteli Mintulle, pomppi kentällä, meni kyykkyyn jne. Minttu toljotti kaukaisuuteen ja pysyi paikallaan. <3


Palasin taakse. Elevi käskytti. Kaunis perusasento. Ni Elevi ja Minna on niinko sama asia. Ettettä luulis että mulla on täällä treeni PORUKKA. Ei mollana vaan me parhaat. Ristuspeikko (eli mä) , Elv ja me yhyres.


 


Sit Minttu kävi siihen je Tuisku kuolasi Mintun kapulan.


 


Tän jälkeen tehtiin metallinouto ällö-kuola-kapulalla. Minttu lähti innolla, oli jo rouskasemassa kiinni kapulaan.. kunnes nenä meni vinoon ja piti syynätä tahmakapula. Korvat tatiksi niskaan ja luimuilua. Nosti toisella käskyllä, vähän silleen ällötellen ja vinoittain suussa pitäen. Palutti kuitenkin laukalla.


 


Samalla tahmakapulalla pari nopeaa nostoa lelupalkalla. Olivat hienoja. Vikalla unohti irrottaa kapulasta ja suussa oli metalli ja lelu.


 


Tän jälkeen sai leikkiä Minnan kanssa. Hurrrrrrjaa tapporavistelua ja taistelua.


 


Sopivan väsyfiiliksinen eläin sit ruutuharkkaan. Elevillä oli pallo ja se oli ruudun lähellä valmiina.


Oikeala puolella oli pitkin matkaa häiriökartioita. Keskellä matkaa ruutuun oli pyöreä pesiksen syöttölauta. Minttu lähti ekasta käskystä. Peislaudan kohdalla se kiinnostui et mikä ristus tää ny o.. kävi tsekkaamassa laudan. Huomas et se ei o mitään ja jatkoi täpölaukalla keskelle ruutua. JES! Ja pallopalkka lensi eleviltä.


 


Sitten tehtiin taas kroppajumppaa. Minttu namijohdatellusti pohkeenvästöön vasemmalle ja oikealle. Vasemmalle sujuu, oikealle etuosa menis mut takaosa hannaa.


 


Loppuun metri kertaa metri hajustetusta neliöstä tunnarikapulan etsiminen. Piilotin sen pyörätien toiselle puolen. Aluksi ei mennyt iin syvälle. Kutsuin sen pois. Kävin näyttämässä että NÄIN kaukana.. ja sitten se menikin oikealle alueelle etsimään. Löysi nopsaan ja oli niin niin niin taitava.


 


Mehmet


Meh teki paikalla istumista. Meh jaksaa 1-5 sekuntia. Piti palauttaa, palkkailla ja vapautella. Silmät alko mennä viiruiksi, joten tehtiin rapsuttelut ja lässytykset aivojen nollaamiseksi.


Meh teki sitten kans pohkeenväistöt. Se on paljon notkeampi kuin Minttu.


Loppuun piiiiiitkä hetsattu vauhtiluoksetulo. Lopussa kyykkään itte maahan ja Meh saa läheltäni nameja ja kehuja. Palattiin Minnan luo namia metrin välein syöde ja lähellä pysyen. Vaikka kuinka teki mieli lähteä rallittamaan kenttää ympäri häntä tötteröllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti