tiistai 3. huhtikuuta 2012

Mihin se hauskuus karannut on?

Otettin pienet treenit sisällä.

 Tyyne harkkaili pyörimistä sylkkärissä ja niin että takaosa kiertää etuosan ympäri. oikealle käännös molemmin tavoi hyvin hankala.
Vähän kurrea ja se siitä.

Ilonalle perusasentoa ja parusasentoon hakeutumista, avon kaukoja ja paikallaoloa häirittynä. Hyvin, keskittynyt ja hiljainnen.

Mintulle nopeita maahanmenoja, toimivat ja nopeaa perusasentoon hakeutumista. Aluksi meni vähän laahustusta nopeammin, lopuksi passivoitui ja alkoi hyperlahnustuksen. Laitoin sen pois. Ihan sama. Oppikoot väistämään passiivisuuteen jos ei huvita. 

Mehmetille tunnaria. Ihan oman etsimistä. Ei millään meinaa aloittaa oman etsimistä. tarvii siihen kannustusta ja lupia ja kädenheiluttelua ja kaikkea tyhmää. Toi kuitenkin kolme ylihelppoa kapulaa ja käytti jopa nenää etsimiseen. tunnari on mukavasti lähtenyt menemään alamäkeen jo nyt.
Perusasennot ja max 4 askeleen seuraamsiet: Aluksi meinas että saa löysäillä ja arpoa perusasennon paikkaa ja parin askeleen jälkeen voi ottaa etäisyyttä. huomautin ja korjasi asian hyväksi.
Peruuttelusta maahan ja seisomaan. Oli unohtanut seisomista taas. maahanmenot hyviä.
Mehmet junnaa osaamistasollaan, sekin alkaa turhauttaa mua.Tänään on eniten vitutaa kaikki päivä. Se lähti tosta mintun lahnustamisesta. Se elikko ei tule ikinä suorittamaan hallittua ja tuloksee oikeuttavaa suoritusta edes voittajaluokasta.
Mehmetin kanssa ei taaskaan päästä katan koulutukseen, sillä toi aloitti juoksut. Laskin aluksi että päästäisiin koulutukseen, mutta eipä päästä ei. Ollaan mehmetin kanssa ilmoittauduttu hotin voi/evl kurssille.. tää pelkkä treenaaminen joka ei johda koesuoritusten lähenemiseen on vituttavaa.

Huomenna sitten tosi motivoituneesti vetämään uusille innokkaille tokoilijoille kurssia. Tuntuu että tää tauko on vienyt kaiken innon ja hauskuuden tokosta pois. eikä välttis ees pelkästä tokosta.. kuka sitä nyt agilityakaan jaksaa. Missään ei edistytä ja mikään ei ole kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti