maanantai 16. huhtikuuta 2012

Voi kisanomainen vol2

Katotaan mihin tää johtaa.
Tänään tehtiin samassa järjestyksessä voittajan liikkeet Löytyn kentällä. Se on kenttä jossa kaikki aina epäonistuu. Tällä kertaa meni paremmin kuin yleensä.

Minttu ei ollut ollenkaan niin riemumielellä kuin yleensä, mutta silti se oli hyvällä fiiliksellä.
palkkasin ruudun jälkeen, sillä siirtymä hyppynoudolle oli jumalattoman pitkä. Eikä tullut mieleen viedä kaikkia tokotarvikkeita jo heti sinne hypyn lähelle alun alkujaan. Kaukot otin läheltä ja ilman liikkuria. Ne meni yllättävän keskittyneesti ja hyvin.

Seuraaminen Aluksi on päiväkävelyllä, parantaa, lätsähtää taas ja ihan lopussa oli taas hyvä.


Liikkeestä istu. Autoin sikamaisen törkeästi, mutta toimi.


Luoksetulo Ekalla pätkällä laukkasi hitaammin kuin muilla pätkillä. laukkasi kuitenkin.


Ruutu. Nipinnapin meni kahden etutötterön välistä sisään ja stoppasin sen liian lähelle etunauhaa. Vissiin yritin skarpata eilisen jälkeen omaa käskytysnopeuttani.. ja olinhan muutes nopsa. Matka ruutuun oli oikeasti pitkä, ja häiriönä kuvaajan takaa ruudun suuntaisesti kävelevä ohikulkija.


välipalkkaus ja löllistellen siirtymä hypylle.

Hyppynouto. Minttu ei ehkä tajunnut että keskellä kinosta on oikeasti koetilanne, ja se neiteili ja meinas palauttaa lätäkön kiertäen ja hypyn ohi. Avustin kädellä vähän että palautti oikein. (sit tein salaa toisen ja se meni paremmin, kapulan kanssa perusasentoontulo, löysää ja vajaata)Metallinouto. Huono lopun perusasento ja vähän hidas kokonaisuus. Muuten ihan jeppis.


Tunnarilla 15 kapulaa ja kapulat kolmeen riviin. Minttu runffaili ympäriinsä ja rauhoitti itseään nenämoodiin. kun tuli kapuloille teki niillä Mintuksi kaunista työtä. Kyllä se jotain tossa ajattelee.


kaukot. Ilman liikkuria ja ilman kuvausta kun liikkuri nappas videon poikki ja keräs tunnarikapuloita :D Ekassa seisomisessa tepsutti vähän vastaan, muuten teki hyvällä asenteella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti