tiistai 17. huhtikuuta 2012

Sohjossa tarpoen voittaja vol3

Löytylle. Kuinka ollakkaan taivaalta satoi tiskirättejä. Kentän pohjalla lillui kerros vettä ja päällä mukavasti lumisohjoa. Perus sää kun treenaa Tiinan kanssa.

Hyppynouto -Palautti ohi (taas), lähti kunniakierrokselle kapulan kanssa, palautti luokattoman surkeaan perusasennon tapaiseen. Ei viitsi pitää kapulasta kiinni ja tiputtaa sen kun käsi lähestyy.
Metallinouto-Ei keskity liikkeen alussa, käskyllä lähtee vaan jonnekkin, kun ei näe missä kapula on. Lepsu lopun perusasento.
Seuraaminen- Tää ei oo enää edes päiväkävelyä. Tää on harhailua kuutamossa aurinkolasit päässä. Silti se äänsi sivuaskelissa.
Luoksetulo- Maahanmenoissa tuplakäskyt maan etovuudesta johtuen. ekan pätkän laukkaa hitaasti, seisomisen totteleminen hidas, lopun perusasento riittävän pätevä.
Ruutu- Kohdentamisella katsoi mielestäni ruutua, ei sitten kuitenkaan hahmottanut keltaisia vaan rynnisti suoraan sinisten häiriömerkkien rykelmälle. Pinkiponkeili, oli mahdoton mutta lopulta osui ruutuun. aika edessä silti.
Liikkeestä istuminen- Eihän nyt voinut istua. Ohjaajalta hajos ajatus kisanomaisuudesta ja siinä sit väännettiin et kumpi tekee tahtonsa mukaan. Minttu heitti "mua hakataan aina ja maanantaina" -kortin pöytään.
Tunnari- Ei mennyt suoraan kapuloille. Taaskaan. Kun menee niille sillä on kaunis työskentely + tuo oman. palutus hidas ja löysä. Mutta positiivisesti latautunut.
Kaukokäskyt- Eläinkokeita. Liikkeestä seisomisen käsky ei toimi kylmiltään kaukoihin. Maahanmenoa vältettiin tänään.

Kokonaiskoonti.
Märkä alusta oli kurjuuden maksimointia. Mintun mieli on enemmän tasaisempi.
Tasaisen vittuuntut tosin, mutta se ei oo semmoinen sykkivä, välillä hirmuisia virtapiikkejä ja välillä täys laama.
Se ei lyö hanskoja kokonaan tiskiin, mutta ilmaisee kyllä että jotain kivempaa olis halunnu. Perusasentojen löysyys, alkuasentojen focusoinnin puute, täsmällisyys puuttuu.
Hyvää koirassa on tunnarin ja kaukojen sopiva mielentila. Niskuroinnista huolimatta tekee joitakin osioita hyvin.
Ohjaajankaan ajatus ei pysy kasalla. Valmistelut on osittain surkeita. lipsahtaa treenaamismoodiin eikä pysy rauhallisen keskittyneenä. Valmiiksi jo vähän tappiomielialalla. Siihen nähden me oltiin loistavia. Kumpikaan ei juossut autolle ja ilmoittanut lähtevänsä kotiin.

Korjaussarjana otettiin hyppynoutoa namiavusteisesti. palautus hypyn kautta ja perusasentoon apuja.
Loppuun ruudulle näyttö ja piiiiiiiitkältä matkalta kissanruokapurkille ryntääminen. senjälkeen Minttu olis halunnut jäädä kentälle tekemään enemmän. On se skitso.

Hyppynouto


Metallinouto

Seuraaminen

Luoksetulo

Ruutu

Liikkeestä istuminen


Tunnari


KaukotEi kommentteja:

Lähetä kommentti