maanantai 30. huhtikuuta 2012

Pohjanmaa pikavisiitti

Käväisin ajelemassa Lahti-lapua-Teerijärvi-Lapua-Kaustinen-Lapua-Lahti lenkin viikonloppuna.
Kasvattini Lukan kanssa käytiin menestyksekkäästi parissa ryhmänäyttelyssä. Poika oli molempina päivinä ROP ja serti ja saavutti muotovalion arvon.Väliajoilla ehdittiin lenkekillä ja tehdä pientä tokotreeniä uskomattoman ihanan Puupposen kanssa.
Urpolle ensin muistuteltiin sisällä kapulanpidon lainalaisuuksia. Tosi hienosti jo hoksasi noston, pidon ja luovutuksenkin. sama kärsimättömyys luovutuksessa kuin tyttärelläänkin. Myös sama kapula on ihana, mutsi hei jos mä pidänkin tän -fiilis.

tänä aamuna tehtiin eka kunnollinen nouto. Pikkuisen avustin jotta palautti vierelleni.
Mie sitten rrakastan tuota koiraa ja sen kanssa treenaamista. :) Se oppii valtavan nopeasti, hallitsee kroppansa huippuhyvin ja on mielettömän motivoitunut. nyt se päästi intohaukahduksia liikkeiden väleissä. Urpohan päästää äänen vain silloin kun se on äärimmäisen innoissaan ja tohkeissaan.

Urpolle puuhattiin myös lyhyttä seuruuta, jossa paljon käännöksiä ja takaosankäyttöä.

Aloiteltiin takapalkalla kaukokäskyt. Häiriössä ei vielä toimi, eikä kovin kaukaa. Istu-maahan vaihdoissa pitää kuitenkin pepun kivasti paikallaan. Innoissaan meinaa alun maahan, käskyllä kääntyä hieman eteen.

Luoksetulon stoppien esiastetta touhuttiin. epäilen että tähän tarvitaan pallopalkka. nyt meni lähinnä hämilleen. On se hienoa kun koirasta näkee välittömästi että miten se opetukseen vastaa. ei tarvi turhia hinkata ja voi pohtia jonkun toimivamman keinon.

Nyt Puupponen jäi taas lapualle pohtimaan jokaista yksityiskohtaa mitä treenattiin. seuraavalla kerralla se on varmaan taas salatreenannut ja näyttää mulle tekemistään 100 lasissa <3

Yksi hotin kurssikerta jäi nyt välistä, mutta son sellasta. merkki ja metalli olis olluvuorossa ja en on memelle aika vahvoja jo ennestään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti