tiistai 27. maaliskuuta 2012

Virrat veks

Koirien aivotoiminta piti saada jollain tavalla nyrjäytettyä että olis edes pari tuntia rauhallisempaa.

  • mintulle nopeutta ja fiilistä perusasentoihin ja maahanmenoihin. ihan ku kivirekeä raahais perässään. Kyllä se vähän nosti asennettaan, mutta näihin on ehdottomasti kiinnitettävä huomiota. Eihän se ole vanha lehmä muissakaan liikkeissä ja liikkeiden osiaa, miksi sitten näissä.
  • ilonalle perusasentoa ja paikallamakuuta namien keskellä + luopumista maksanameista. oli vaikiaa. Ilona koitti nojata namikäteen ja tarjota katsekontaktia, mutta vain peruuttamisesta sai palkan.
  • tyynelle luopumista + takaosankäyttöä ja kieputtelua + perusasentoa. Tyyne tarjoili maahanmenoa ja jollotusta. Takaosaansa se ei osaa käyttää yhtään ja toiseen suuntaan kääntyy huonosti pelkkää etuosaansakkin käyttäen. Perusasento tuli helposti liian eteen ja sehän oli hauska korjata hyppäämällä kurre asentoon.
  • mehmetille loppuun perusasentoja parin askeleen seuraamisia, kaukojen tekniikkavaihtoja ja kosketuskepin opettelua. Perusasennot just oikeilla paikoilla. seuraamisissa tuntuu että se jää taakse, mutta taitaa vaan olla oikealla paikalla. Kosketuskepin kanssa ihanna hämillään. Kosketuskeppi kun tuntuu siitä houkuttelulta ja houkuttelu on aina PAHA ja epäilyttävä. kosketuskeppi oli kamalan vaikea ja nyrjäytti pari aivosolua    Illalla sitten koirienhoito kierros, kynsien leikkuu ja Ilonalla tuntui olevan anaalit tukossa. ronkittiin ne auki ja että se arvosti.. palkaksi kaikki sai oman privaattihetken savustetun poronluun kanssa. paljon ne ei sitä saa, kun eivät liiaksi ole tottuneet + Mintulla on se sisuskalu ongelma. Mitään tukkivaa ei sinne laiteta liiallisia määriä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti