perjantai 20. huhtikuuta 2012

Ällösöpöä ihqutusta

Nyt seuraa niin siirappisen ylitsevuotavan onnellisen tyytyväinen postaus että hyppikää yli ihan vapaasti.


Menin Löytylle kun K-kaupan takuskentällä oli vielä metri lunta.

Rakensin Mintulle ruudun ja laitoin valmiiksi vinkupallon sinne.
sitten löllittiin kentälle ja koitin tehdä niin et Minttu pääsisi itse tarjoamaan perusasentoon tuloa ja hommien aloitusta. Phaskat. Kyl se pienellä vihjeellä onneksi tuli. Nyt suuntausvihjeellä merkkasi ruudun. Ruutu käskyllä suoraan ja kovaa ruudulle.

sen jälkeen lelun heittelyä ja perusasentoon hakeutumista. Selkeästi juntturalla tuulella ja Mintun mielestä lelun olis pitäny lentää ilmaiseksi. Tää treenilistalle.

Mehmetin kanssa juoksutauko on nyt virallisesti ohi!
Menin namipalkkaillen kokeilemaan alokkana liikkeitä.

Paikallamakuussa en ole ennen olut 20 metrin päässä, joten lähti perään.
Toisella minuutin mittaisella kehuin kesken ja se pysyi hyvin.

Testasin sitten seuraamista. <3 <3 kukkia ja perhosia <3 <3
Meme osaa. Ylisanat ei riitä. Oikea paikka pysyy, se käyttää takaosaansa ja kontakti pysyy. tein aika lyhyttä pätkää mutta jee!! toisella pätkällä meinas levahtaa sivulle, mutta äp äp ja perusasentokäsky auttoi sen tajuamaan että paikka pysyy. Ihan mielettömän hyvällä mallilla. kyl se perusasentotreeni ja muutaman askeleen hiominen auttaa ihan törkeen paljon.

Luoksetulo. Jättäessä sen huomio oli jonnekkin metsään ja ilmassa leijjuvaan hajuun. Lähti perään. palautin ja sitten onnistui. odotutin viisi sekuntia käännöksen jälkeen enenkuin kutsuin.

Hyppy. Hyvin lähtee yli, seisahtuu stoo käskyllä. (oonko ees opettanut sille?) kun kiersin, meinas lähteä alta pois. Paluuseen vierelle pari onnistunutta toistoa.

Liikkeestä seisomisen se hoksas pienellä avulla.

Liikkeestä maahanmenossa seuraaminen on vahvempi ja maahanmenoa ei malttais tehdä kääntyneelle selälle.

Ihan mieletön pusunakki. Liikkeiden välissä kehuin ja rapsuttelin ja Meme melkein suli hyväksynnän ja ilostuksen kuplassaan. On sillä hyvät pohjat ja ei se alokasluokan suoritus kovin valtavan työmäärän takana enää olis. Huomenna möllitokon namialokasluokkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti