maanantai 13. helmikuuta 2012

treenit viikko 6

Tavoitteena tehdä vaan kotona kaikkea pientä

Mehmet
6 kotitokoa ja 2 poiskottoo tokoa

Kotitokoissa jääkausi päivien jälkeistä sulattelua. Laitoin takapalkan ja se jähmettyi vaan kyttäämään ja aijaamaan ruokaa. Sain sen tekemään jotain, mutta enimmäkseen se jähmeili.
Seuraavana päivänä alkoikin olla normaali oma itsensä.
Istumisia monella tapaa.
Läheltä istu-maahan kaukoja.
Aloitettiin yhden tunnarikapulan etsiminen koiranpetikasasta. Hoksasi hyvin, mutta loppujenlopuksi ei halua luopua tikusta vaan palkkioksi tahtoisi jäädä jyrsimään tikun kappaleiksi.
Tunnarikapulan pitoa ja luovutusta. Asia muuttui heti kivemmaksi.
Askelsiirtymiä tehty. Vasemmalle hankalampaa: väistää kyllä alta pois, mutta ehkä jää hieman liian taakse. Oikealle loistava. Paikalla käännös vasemmalle meinas olla murheenkryyni, kunnes tajusin että käännös mieluummin vasemmalla jalalla lähtien. Oikealla jos astun eteen työnnän sen kropallani liian kauas ja eteen -> jää vinoon.
Lisäksi Mehmet teki sen sohvalle peruuttamis temppuilun. 

Minttu
4 kotitokoa ja 2 poiskottoo tokoa

Kotitokoissa kaukoja. Alkoi jo suoriutua paremmin ja jäätymättä. Ihan vikassa treenissä oli paineistunut, eikä edes yrittänyt. Vain kun ollaan yksin kotona niin voi kunnolla keskittyä tekemään. Outoa.
Tunnarissa yhden piilotusta. Normaalia intoilua ja välillä sitten nuivailuakin. yhden piilotelua jatketaan vielä.

Tyyne. kurrea, perusasentoa, yhtä askelta, taipumista vasempaan ja oikeaan peppuun seisaaltaan. yritettiin peruuttaa, yritykseksi jäi. nostelin seisoessa ristikkäisiä jalkoja. se on kovin vaikeaa.

Ilona teki perusasentoa mutta puri tosissaan sormille joten luovutin. Katotaan sitten kun pentuset syntyy ja kasvaa ja lähtee uusiin koteihinsa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti