torstai 16. helmikuuta 2012

Asenne ratkaisee -Aina T: Antsi


Lotan koulutuksessa saatiin Tyyne normaaliksi iloiseksi itsekseen. Minäkin tsemppasin ja aloin luottaa itseeni ja koiraan. Rata oli huippukiva.

Ensin aita + putki hetsaamalla yksi, kaksi, mene! ja putken jälkeen megapalkka. kahdelal toistolla intoa oli puolet lisää ja tyyne oli aikalailla normaalin innokas oma itsensä.

2 takaakierto ja liikuttiin pois alta että se meni puomille. Hissutteli ja otti kontaktiasennon varovasti.
Tehtiin tämä sitten etupalkalla ja niin että lähetin yksi-kaksi-puomi! Meni hyvällä asenteella mutta juoksi kontaktiasennon läpi. Sitten neuvoksi kontaktiasentoon hetsaamalla hyppäämisiä sivusta ja vapautus etupalkalle. Tehtiin tästä sellainen että jätin sen kontaktille ja ohjasin sen putkensuun ohi suoralle. 6 esteelle pieni törkkäys/muistettiin ohjata se siitä lähtikin oma linja jo 8 putkea kohden ja opin uutta perskadotuksesta. Siinä on hetki jonka aikana olen lentsikkana. Toinen käsi ohjaa vielä 7 esteen ponnistusta mutta toinen käsi on jo mukava reservissä tekemässä persjättöä.

9 esteen taakse ehti hyvin tekemään pakkovalssin. Siitä tönäisy putkelle ja vähän etumatkaa. 11 takakiertoon ja valssi kohden 12 siitä toinen valssi heti keinun toiselel puolelle. 14 takaakierto 15-16 väliin taas persjättö/muutenvaan persjötän näköinen puolenvaihto. tökättiin putkeen ja lähdettiin kipittämään karkuun niin lujaa ku jalat anto myöden. 18-19 väliin persjättö. 19 takaakierto. sit vaan suoraan pari aitaa pimeeseen putkikulmaan lähetys. leijeröitiin puomi ja törkättiin esteelle 23 kun koiran nenuli tuli ulos putkesta. Ei sitä siinä nähnyt, mutta ohjattiin silti. irtoamista auttamaan tehtiin pari kertaa namikupille irrotus. sen jälkeen Tyyne hakikin jo 20 esteen käskytyksen jälkeen itseään kohdenputkea määrätietoisena ja irtosi 23 hypylle ja siitä vielä putkeenkin. 24 esteelel siis päällejuoksu ja koira haltuun. loppu olikin iisiä (ja kaunista ja nopsaa ja iloista)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti