lauantai 11. helmikuuta 2012

Nohevana

Käytiin hankkimassa Kiira silmiksi ja tokoiltiin pikkunen pyrähdys korkeavireen parkkipaikalla. Saatiin me pari ihmistä yleisöksikin. Musta tuntui että hössötin enemmän kuin yleensä, mutta Kiiran palaute oli että vaikutin hieman tiukemmalta kuin yleensä. ilmesesti skarppasin vähän ja tiedostin paremmin mitä kaikkea teen.

Minttu
Ruutua. Pitkältä matkalta tyhjään ruutuun. kiira palkaksi pallolla. Jos Mii meni sivusta menin sen luo ja ohjasin keskelle ja vain kehuin että tää on hyvä. Saatiin muutama hyvän fiiliksen toisto.
Liikkeestä istuminen. Luulin että se alkoi jätättää niin kävelin metrin pidemmälle ennenkuin annoin istumiskäskyn. minttu kuitenkin oli kokoajan skarppina ja mukana. istuminen oli hieno. Viskasin namin sille enkä ottanut paluuta.
Luoksetulo läpi. Tuli vähän keinuhepotiti laukkaa mutta laukalla kuitenkin. kaarsi vähän vasemmalle ennen vierelle asettumista.
Kaukoja takapalkalla. Seisominen tuntui vähän kadonneen. Päätin lopulta että sen on pelkästä sanallisesta tehtävä, ihan kuin kotonakin. Seisomasta istuminen onnistui kahdesti ihan mielettömän hyvin!Mehmet
Ruutua. neliö sanalla focusoi ruutuun ja ojensi kaulansa kohden sitä. Ruutu käskyllä pinkoi hienosti oikealle paikalle. No 40cm taaemmas sen tahtoisin. Mutta se ny on pilkutusta. selkeästi hahmottaa että yhden nauhan yli ja käännytään kohden. Ihan loistava! Täytyy lopettaa sisällä pikkuruudun tekeminen noin isolla koiralla, se ei mahdu sinne riittävän syvälle.
Seuraamista ihan pikkupikku pätkä. Se oli ihan täydellinen. Ei mitään moitetta.
Perusasennossa häiriötä. Kiira on sille hankala ja vaikea ja vähän hektinenkin. Mine saanut rytmitettyä itseäni ihan oikeaan palkkaamisrytmiin. saatiin sitten hyviäkin toistoja. kiira selkeästi tulee enemmän iholle, tekee hankalampia juttuja, on innostava ja kiihdyttävä ja välillä jopa säikäyttäväkin. We want more Kiira!Mä oon tyytyäinen ja ylpee molempiin. Treenit oli lyhkäset ja noille just sopivat. Minttu oli hyvä ja Mehmet vielä parempi. *rakkautta, pusuja ja haleja ja kukkia ja perhosia*

On se toko jännä laji. Aalloonpohjalta harjalle ja sen semmosta.

Illalla naksuttelin Mehmetille ekan erän peruutamista sohvalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti