sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kennelyskää karussa

Millaset on reenit joiden lopuksi päätyy poliisien maijaan istuksimaan?
No ne on reenit Tuijan kanssa.
Mä pakoilen nyt kaikkia koiratapahtumia, koirakontakteja ja halleja.. sillä ärhäkkää kennelyskää on liikkeellä ja Ilonan pennut syntyvät viikon kuluttua. En kuollaksenikaan halua pöpöä välittymään pennuille, jotka eivät osaa pieninä yskiä. No näitä kauhukuvia välttääksemme mentiin Nastolan Robinhoodin parkkikselle. Parkkis oli melkein aurattu ja hyvin valaistu.Eihän se nyt haittaa että tuuli vaakasuorassa pakkasta oli vajaa kymmenen ja lunta tuprutti taivaan täydeltä. täydellinen sää treenata hei!Mehmet:
Noutoa. hyvä vauhti ja into + perusasento. ekalla karkas perään. Muilla pysyi. Oli sitten kohtuullisen hillitön ja jahtasi kapulaa tassuillaan sen vaivaisen viisi metriä. Otin lyhyemmän noudon ja muistutin ennen nostoa että "nätisti". auttoi sillä kertaa.

Ruutua läheltä ja vielä lähempää. Taas oli merkki mielessä. Pienten namikiskon vääntämisen jälkeen mielikuva oli oikea ja sain muutamia oikeita toistoja oikealla mielikuvalla.

Seuraamista. ÄLÄ OTA YLI 3:N ASKELEEN PÄTKÄÄ. Saamarin ahnepossu. se heitti kontaktin mäelle ja löysäs sivusuunnassa. Palasin pariin askeleeseen ja tiuhaan palkkaan.

Liikkeestä seisominen. palasin nopeasti palkkamaan. oli hieno.

Luoksetulo oli hyvä (alokasluokan tyyliin)

Kokeiltiin liikkeestä maahanmeno. annoin vartaloavun ja pienen käsiavun jäämiseen. oli jännittynyt ja hieman epävarma, teki kuitenkin mitä pyydettiin.Minttu:
Tyhjään ruutuun pitkältä matkalta. 2 toistoa jotka molemmat oli täydelliset. No ekalla liusui ruudusta ulos kun lumi oli jarruttaessa hiukan liukas.

aattelin tehdä palkkaamattomuus pätkän

kaukoja. Seiso on täysin kateissa. ei ajatellut ollenkaan taakse. tsippaili eteenpäin tai jumitti maahan. Olipahan huonot. Palkkasin sitten taakse jonkun vähiten epäonnistuneen.

Oikea palkattomuus alkoi tästä.
Nouto. Haki hyvin mutta palautti hitaalla laukalla.

Jatkoin luoksetulon stoppiin. Valutti seisomisen ja lähti siitä ilman lupaa juoksemaan luo ja tuli perusasentoon. Vielä kaartaen sivusta.

Siitä liikkeestä istuminen. Istui hyvin ja nopeasti. Kun palasin se päätti että teki jotain väärin, nousi ylös ja lähti tsippailemaan pois. Pyysin sen takaisin istumaan, kiersin ympäri ja kehuin.

Pientä seuraamispätkää. Yhden oikealle kääntymisen jälkeen palkkasin ja kehuin. Seuraamiseen se onneksi nosti masentuneen laamapeppunsa suosta ja nosti itsensä sellaseen fiilikseen että huh huh.

Minttu on ehkä maailman skitsoin koira. <3Siitä sitten lähdettiin absille. Oma lumiharja oli jossain auton syövereissä kadoksissa. Kirosin Tuijalle Timon joka oli auton kääntänyt ympäri sisuksiltaan ja kadottanut kaiken. Lainasin Tuijan pientä "lumiharjaa" ja sutaisin pahimmat pois. Sillä lumiharjalla olis saanu puhtaaksi varmaan jonkun palmun alta käynnistetyn biilin, jonka konepellille kissa on tassutellu pari hiekanjyvää. Ei vaan , oli se ihan hyvä Tuija :) Lähdin ajamaan ja mietin että mistähän täältä pääsee ulos. Pyyhkäisin huurut pois tuulilasin sisäpinnalta ja kohti absia. Absin parkkiksella sit viereen parkkeerasi se maija. kohmeisin käsin siinä kaivelin lompakosta ajokorttia ja päätin että siinä lokerossa sitä en enää ikinä säilytä. en nimittäin irti saanut. kaivoin sitten autonkin paperit ja mentiin maijaan istumaan. Polliisit huomautti vaan että vois vähän paremmin lasit putsata ja alkoivat kaivaa välineistöään. tietokone tilttaili, printteri ei toiminut ja hitsinpimpula kun kaavakkeet oli loppu. se oli sitten että hyvää päivänjatkoa vaan. Tuijakin siihen ehti. Siinä se hymyili sille miespoliisille ja kun mä maijasta nousin alkoi armoton tuijamainen herjanheitto. Ei enää se poliisisetäkään hymyilly Tuijalle. Vissiin luuli et Tuija yritti iskee aluksi. :D Tuija taas tais luulla et oli kyse TV poliisista ja et meistä tulis filmitähtiä :D


1 kommentti: