keskiviikko 2. marraskuuta 2011

tokovuorolla, kisanomainen ei pure


kisanomainen ei pure, ole rento. Jos virhe tulee, mene eteenpäin suunnitelmassa. Ei turhaa ajatustyötä kesken kokeenomaisen. Keksi joku tapa millä palkkaat koiran liikkeiden välissä. Oli nyt hämmentynyt.

Mintulle 3 liikettä putkeen liikkuroituna. Kati käskytti, kiitos siitä.Seuraaminen- alussa sairaan huonoa ja haahuili kaukana musta. lisäkäskyllä lähti tulemaanparemmin mukaan. Pitkän kaavion loppua kohden paransi.

Metallinouto- Oli uus erilainen kapula. pieni jossa paksu suuosa ja matala maavara. otti varovaisen otteen ja tiputti palautuksessa raville keskellä matkaa.

Liikkeestä istu. meni maahan. Tein lennosta uuden ja autoin istumisessa käsiavulla

bonusliikkeenä lyhyeltä matkaa luoksetulon pysäytys seisomaa ilman liikkuria. Käytin sanallista ja käsimerkkiä.

-> loppupalkaksi kehuja ja kourallinen froliccia. Minttu palkkasi itsensä tunkemalla itsensä putkeen, jonka suuaukkojen edessä oli aidansiivekkeet. Pitää katsoa olisiko lelu parempi loppupalkka.. tuntuu haluavan purkaa tekemisen paineita ja höyryjä ulos.Mun pitää olla cool, jatkaa, huomioida koiraa, olla sille reilu ja ottaa rautakanki pois.. en edes jännitä. niin miksi ihmeessä käyttäydyn typerästi??
Pienen siirtymähetken jälkeen kolme tunnaria.

noin 25 kapulaa noin kahden neliön alalla.Eka. meni haisteli, hairaantui haistelemaan mattoa. ajatus katkesi siitä mitä ollaan haistelemassa ja haistellen tuuhaili ympäriinsä maton hajuja impaten. Pyysin luo ja käskytin uudestaan.. sama peli jatkui. kun pysähtyi lisäkäskytin nenulia. Lopulta löysi oman.

vinkupallopalkka

toka. itsevarmempi

vinkupallopalkka

kolmas. huippuhyvä. tais possu katsoa minne liikkuri kapulan laittoi.

vinkupallopalkka ja autolle.
Mehmet

laitoin 2 merkkiä noin 4 metrin päähän toisistaan. Lähettelin aina toisen luota toisen taakse mehmettiä Se innostui aiheesta aika paljon ja jopa puraisi mua käteen <3 ihanaa röyhkeyttä. Alkoi kaataa merkkejä. ne oli erityisen korkeita ja aika kevyitä. En piitannut niiden kaatumisesta, kävin nostelemassa pystyyn. Pitää muistaa laittaa merkkejä joita ei saa kaadettua niin helposti.

perusasentoa ja yksiä askeleita + kääntymisiä paikalla. Ällöttävän hyvä ja innokas. Ei virheitä.

LEIKKIMISTÄ väsyi nopsaan, mutta leikkii jo suuremmalla innolla. noutaa lelua ja repii ja kiskoo sitä juoksee myös vähän lelu suussaan ja tapporavistaa.

Paikalla istumista. Ei virheitä. Ajallisesti noin 15 sekunnin mittaisia. viimeisessä kävin noin 10 metrin päässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti