torstai 17. marraskuuta 2011

Lumppa-Humppaa ja hallitokoa


Ulkona melkein paistoi aurinko.. siitä se ajatus sitten lähti. Välineet: porojen metallipiikkinen muovikampa, ylimääräinen hiusharja, tököttejä, koiranshamppoo jämät, lähes uusi fööni. ja lumi-angervo. Lumppa humppa joutui suihkuun ja föönattavaksi ja kuvia varten jalkakarvat saivat tököttiä. Ihan vaan kun Timo oli hihnan päässä ja ei se osaa koirankarvoja sukia kuntoon. Ohikulkeva koirantaluttaja pääsi osalliseksi Luminkuvauksiin ja toimi katseenvangitsijana ja lumin huikkijana. Samalla tuli päivän vieras iso ja ystävällinen koira kiintiöön lisätäytettä. Lumi suhtautui taas iloisen kiinnostuneesti <3


Tässä pari kuvaa:
Olosuhteisiin nähden nätit kuvat. Toki karsta olis auttanut paremmin ja ei solis pahaa tehnyt olla näyttelysiivossa :P No se on semmosta kun Jonna saa idean. Kuvauksen jälkeen Lumi joutui tökötinpoistopesulle. Arvaatte että mua arvostettiin kun nostin sen uudelleen föönattavaksi. :D


Lumi on myös leikkinyt tänään porojen kanssa. Narulelusta kiskottiin ja pompittiin pitkin olkkaria ja sohvaa.


Illemmalla treenattiin hallilla ja treenin lopuksi Lumi sai ekaa kertaa juoksennella ja leikkiä Mehmetin kanssa isossa tilassa. Heittelin tyypeille vinkupalloa. Lumi oli topakampi ja nopeampi saaliinsa kanssa ja raahasi pallo yhä uudelleen ja uudelleen heitettäväksi. Lumi oli ihan liekeissä ja sen häntä meinasi irrota innosta. Yritin saada sen seisomaan aina ennenkuin heitin pallon, mutta tyttösen mielestä peppu maahan on ainoa suositeltu liike jos jotain tosikivaa on tiedossa. Mehmet väisti hyvin pallolta, vaikka yhdessä sinne juostiinkin. Kyl ton käppänään taistelutahto ja saalisvietti on kovempi ku Mehmet porolla. Ja mieletön kun se on nopea!


TREENIT:


Minttu

Maisan kuolaamalla metallilla nouto, nostoja, vauhtinouto ja loppuun asti tuotu nouto. Jouduin tekemään yhden metallille varastuksen maahanstoppaamisella ja takaisin kutsulla. Mintulla mopo vähän karkaili tassuista.

Sitten ruutua markkerilla ja ilman. ilman kun tein, se pysähtyi aina aluksi 2 metriä etunauhan eteen. Vaikka vaihdoin etäisyyttä. Vaadin sitten oikean paikan.. ja Minttuhan siirtyi siihen.

Liikkeestä istumisissa on liikettä.. mutta istuminen vain runsaasti avustettuna. Seuraamisissa lomposteli, sitten nosti itseään aj teki semikivasti. tarvii vielä pienempää intopätkää mukaan.

Läheltä markkerille etsiytymisiä ja lopuksi 40m lähetys ruutuun missä oli vinkujänis.


Mehmet

Targetilla lähetyksiä ruutuun eri etäisyyksiltä.

tarjoamisista palkkaamista väliajoilla, noutoa uudella puukapulalla. tein ekaa kertaa niin että vaadin sen pysymään paikalla kun heitin kapulan. kolmesti karkasi ja toi kapulan. neljännellä jäi perusasentoon epäilevänä. Kun sai siitä palkan, ilahtui. Viidennellä istui kokoajan kontaktissa eikä edes meinannut lähteä kapulalle ilman lupaa.

Seuraamista. otin noin 15 askeleen pätkiä, myös käännöksiä. yök kun oli pätevä. Siltä pitää näköjään jo vaatia enemmän. Lisää haasteita Mehmetille! yritettiin Leikkiä vinkupallolla. Lumin osallistuminen ja innokas leikki sai Mehmetin ottamaan lelun suuhunsa ja pompauttamaan sitä vähäsen lopussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti