maanantai 14. marraskuuta 2011

Renksun hallilla


Mentiin Lumin ja Mehmetin kanssa renkomäen hallille. Se on lämmitetty, pienehkö betonihalli. Lattialtaan liukas kuin perkele ja se kaikuu.


Ensin Lumi katselemaan muiden tokoilua ja touhuamaan reunalle.

Lumi oli kokoajan reipas ja häntä pystyssä. Vähän katseli muiden touhuja, mutta keskittyi hyvin minuun ja lihapulliin. Liikkui rennosti häntä pystyssä, keskittyi edestäpäin näyttelyseisotukseen ja istu-seiso erotteluakin otettiin vähän. sitten kaivoin jänislelun repusta ja alettiin leikkimään. Mahtava lumi! Se innostui kokoajan enemmän lelusta ja kohta unohti muut koirat täysin. Se sinkosi jäniksen perään, toisen mulle ja repi ja retuutti sitä sydämmensä kyllyydestä. Hyvien kokemusten jälkeen vein sen odottamaan autoon kun Mehmet treenasi.


Memen treenien jälkeen Lumi pääsi piha-alueelle tutustumaan walesinspringerspanieliin ja bordercollie poikaan. Ensin tutusteltiin hihnassa, sitten leikittiinkin ja kiehnättiin irti. lumi oli positiivinen ja häntä ylhäällä lähes kokoajan. Se ei edes turhia tukeutunut minuun, vaan selvisi porukassa terhakkana. Ihan loistava kokemus!


Sitten Mehmetin reeneihin.

mehmetin mielentila oli kili-kili-viri-viri-tööt-tööt

Otettiin sitten niin että menin sisälle uuuteen halliin, missä on koiria, ja otettiin heti alkuun paikallamakuu. Autoin maahan, jäin lähelle. Tuntui levottomalta, eikä mennyt kovin hyvin. Pysyi suhteellisen hyvin, mutta kun oplin palaamassa, se pongahti heti istumaan. liikuskelin sitten lähistöllä ja syötin nameja. Komensin turhasta istumaan noususta.

Perusasentoja ja paikallaan kääntymisiä. Yhden askeleen siirtymiä. ne sujuu jo mukavasti, pitäisi selkeästi vaikeuttaa.


Sisälle halliin tuli vauhdikas bc poika ja mehmetin ajatukset sinkosi avaruuteen.

Menin reunalle ja otin kapuloilla vähän nosto ja pitoharkkaa. silmät pyöri kuin hedelmäpelissä ja metallia se tiputteli. Nostatin sen aina uudestaan ja palkkailin vain hyvistä.

Koitin reunemmalla vähän leikittää mehmettiä ja siihen se oli ihan liian täpinöissään uudesta paikasta.


Kun halli tyhjeni, otin wiin lainaamalla kuolatulla metallilla pitoa. Se oli loistava. Ja ekku kerta kun metallissa oli vieraan koiran kuolaa. Minttu vihaa sellaisia, jote oli kiva huomata että memelle poikabakteerit ei ole yöksis ollenkaan.

Puukapulalla hetsailin vähän ja annoin kahdesti hakea kaukaa. Molemmilla kerroilla liukui kapulan ohi, mutta nosti sen nopsaan palatessa.

Otin ovenpielestä painavan joulukuusenjalan ja tehtiin sillä merkkiä. Ei muuten tönäissyt sitä kertaakaan. meni merkille ravia, joten kyllä mehmettiinkin alusta vaikuttaa.

Koitin leikittää vielä tyhjässäkin hallissa, mutta ei ei huvittanut ei. mehmet tarjosi pitkälle peruuttamista ekaa kertaa hallioloissa. Hieno!


Eka kerta tuossa hallissa oli aikalailla paikkaan tutustumista ja hömppäilyä. Seuraavalla kerralla voikin jo vaatia jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti