keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Hyödyllinen tokovuoroilu


Paikalle tuli vaan viitisen tyyppiä Tilaa ja aikaa oli siis ruhtinaallisesti.


Mehmet ekaa kertaa ryhmäliikkeisiin.

Luoksepäästävyys oli luota syliinsinkoaminen. Parhaimmalla yrityksellä Mehmet vaan vähän hilasi takapuolta Minnaa kohden korvat niskaa pitkin lintussa.

Ihkaekku paikkamakuu ryhmässä. Odoteltiin perusasennossa ja se sentään sujui. Toki runsaasti palkkailleen.

Vedin namilla maahan ja se ponkaisi ylös.

Toistettiin kuvio. Lopulta menin sen eteen ja pyysin maahan. Palkkasin pari-kolme kertaa tiheästi ja kehuin. Pidensin palkkauksien välistä aikaa. Seisoin 2 askeleen päässä koko ajan. Kun Mehmet hoksasi mitä pyydetään, se oli pätevänä.

Vierelle en päässyt ilman että pomppasi ylös. Loppuun otin viereltä maahan-poistun-palaan-palkka-vierelle-palkka  -putken.


Mehmetin vuoro mennä yksittäin touhuamaan. Ohjaajan kanssa tehtävät jäävät on Memelle vielä liian vaikeita, joten mentiin tekemään ruutua ja häiriöharkkaa. Loistokas logiikka, eikös?

Ruutu: Mehmet tarjoili yhtä ruudun tolppaa merkkinä. Kävin näyttämässä targetin ja Memelle syttyi lamppu päähän.

-Lähetin sen läheltä targetille ja palkkasin.

-Lähetin kaukaa targetille ja palkkasin.

(Se ihminen jonka nimen mä tiedän mutten just nyt muista eli Maisa bc:n ihminen otti targetin pois kun mehme ei nähnyt.)

-Lähetin tyhjään ruutuun. Meni aika kivasti, tuli pari askelta kehujen jälkeen eteenpäin. Kun menin kohti ruutua palkatakseni Mehmet siirtyi oikeaan kohtaan itse. Kyllä se jotain ajattelee. <3

-Ruututreenin lopuksi vielä lähetys targetille.


Mehmetille aloitettiin kontaktinpito treeni lievässä häiriössä.

Sama ihminen käveli, puheli, ja piti pientä häiriötä lähellä. Mehmetille se oli rankkaa mutta onnistui aika hyvin. Kun vapautin Mehmet ei halunnut leikkiä vaan se halusi halattavaksi ja pussailtavaksi. Halittiin ja likisteltiin sitten hetken aikaa ja kehuin Mehmettiä. Palkkauksen jälkeen se pursui pätevyys energiaa.


Mehmelle otettiin yksi luoksetulo. Avustaja piti sitä. Sitten vielä yksi käskystä maahanmeno ja siitä palkaksi hurrrrjaa vinkulelupatukalla revittämistä ja rallaamista.


Minttu:


Ruutu. Laitoin vinkupallon ruutuun sen huomaamatta. Valmistelin "neliö" kehuin kun bongasi, nyökkäsin kuin liikkurille ja lähetin ruutuun. Minttu sinkosi sinne täysillä laukaten ja riensi vinkunsa kanssa ympäri hallia.


-Seuraavaksi vein laatta targetin ruutuun ja muistuteltiin Mintulle ihan läheltä mitä se merkitsikään. Tarvi pari kolme kertaa että muisti.

-Vein melkein yhtä kauas kuin aiemmin ja lähetin targetille. Onnistui!

-Toinen taas 3m lähempää. Onnistui!

-Seuraavaksi otin targetin pois ja lähetin samalta etäisyydeltä. minttu meni suoraan ruutuun, pysähtyi sinne itsenäisesti. hieman oli oikealla reunalla (MUTTA EI HAITTAA) kehuin ja Minttu melkein kiukkuisen kuuloisena alkoi huutaa kohti kattoa. ihan kuin se olisi sanonut että "ääliö-ämmä-mikset-ole-aiemmin-kertonut-mitä-täällä--ruudussa-tehdään-NYT-sen-tajusin" Riemuvoitto, läpimurto, jotain loksahti paikalleen, tää oli niiiiiin onnistuminen. 


Ruudun loppuosa. Jätin Mintun seisomaan hallin reunalle ja kävelin kauas. Käskytin maahan. kävelin kuin ruudun kaavion ja kutsuin vierelle seuraamaan. Oli onnistunut.


Hyppynouto onnistui hyvin.


Seuruu oli semikivaa. Innokasta mutta hieman löyhäpaikkaista ja epätäsmällistä. Jos meni tekemään täyskäännöksen liian lähelle A estettä tai puomia, Minttu kiepasi selän takaa oikealle puolelle kärkkymään. Niitä korjailtiin namilla viemällä pari kertaa. Hyvistä pätkistä palkkasin lelulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti