torstai 3. marraskuuta 2011

mites me taas hallilla?


Mehmet teki kujakeppejä ja suoraa ja lievästi loivaa sinistä putkea.


Minttu teki kolme tunnaria. 15 kapulaa pitkään riviin, eka kerta tällaisessa muodostelmassa.

eka. lähti innoissaan, käytti nenää mutta samalla ilmeisesti vähän mulkoili että mikä tää juttu on, kun ei normaalilta näytä. toi randomkapulan parin kapulan päästä oikeasta. Lähetin uudestaan pienen tauon jälkeen ja toi oman.


toka. Oma löytyi aika nopsaan.


kolmas. Meni melkoisella tohinalla ja vaikutti vähän hankalalta rauhoittua nuuhkimaan tarkasti. Meni oman päältä ilmavainulla ainakin kerran yli. Toka kerralla vasta tarkensi hajun omaan ja poimi sen aidosti ilahtuen.


Seuruuta vinkupallopalkalla. Sillä alkoi hirttää kiinni innostuminen loppua kohden, joten teetin pienen pätkän hyvää ja palkkasin. Minttu teurasti pallosta vinkun ja lussutti sitä hallin lattialla viitisen minuuttia. Näytti onnelliselta.


iloan roiski vähän kaikenlaista hubaa aksassa. Loppuun palkaksin sen kontaktille zombilihapullalla. pussissa oli siis isohko taikinamainen möykky, jonka heitin ilonalle kokonaisuudessaan. Ipan silmät muljahti ja se koitti niellä palkan nopsaan. Hallista ulos mennessä se koitti käydä tarjoamassa toista kontaktia uuden lihapullalohkareen toivossa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti