tiistai 22. marraskuuta 2011

Memen kanssa renksutus+kotitoko


Otin sitten taas suoraan halliin ja paikkamakuuseen. ihan liian jännittynyt, ihan liian liekeissä. ei onnannut, ei kestänyt.

Perään paikalla istuminen, joka meni vähän paremmin.

Jos sitten ens kerralla muistais että ei suoraan liekehtivää eläintä paikkamakuuseen. eikä vaadita vielä liikoja.


Sitten puuhasteltiin. Edelleen vähän vaan fiilistellään uudessa treeniympäristössä.

Perusasentoja, parin asekeleen seuraamisia, käännöksiä vasempaan.


 


pienen tauon jälkeen. Puukapulalla noutoa ja metallilla noutoa. Pysyi odottamassa, takana H-S rakensi ruutua, joten mehmetille piti antaa monta lupaa lähteä hakemaan. varmisteli ja varmisteli. kerran juoksi katsomaan Hanna-Siskoa. Liukkaalla alustalla liukuu ja törmää kapulaan, oppii samalla myös pelaamaan tassuillaan. Kapula suussa ei osaa tulla perusasenton, joten autoin.

ruutuun targetille lähetyksiä. En ottanut yhtään tyhjää, nyt nostatetaan vaan fiilistä.

Merkkiä niin että takana istuksi hallin reunalla pari ihmistä. Tokalla jo meni hyvin.


tauon jälkeen lelulla leikitystä. Oli aika vaisu, mutta sentäs leikki vähän.


______________


kotitoko ti iltana. Koitin saada sen peruuttamaan vierellä. Aluksi ei nostanut takapuolta maasta. Pomppas pois perusasennosta ja mulkoili. seuraavaksi sanoin peruutuskäskyn.. pomppas määrätietoisesti pois perusasennosta ja meni eteeni peruuttamaan.


Käänsin sille puolittain selän ja pyysin peruuttamaan, siitä hakeuduin vierelle ja pyysin peruuttamaan. sain supernopeaa peruuttamista, jäin kuin nalli kalliolle. Siitä sitten makupala avusteisesti palkkailin peruuttamista ja siitä tulikin hillitympää. MUTTA perusasennon istuminen katosi. Sitä en meinanut saada takaisin millään. Hän olis vaan tarjonnut peruuttamista viereltäni pois tai vieressä seisomista. tein sitten vasemmalle käännöstä, millä ennenkin olen saanut takapuolen oikeaan paikkaan. oikealle käännöksessä se takapuoli jäi ilmaan ja tyyppi peruutti pois. argh. Palkkasin sitten sarjanaksuttamalla ja sarjanamittamalla perusasentoa ja se alkoi olla taas vähän selkeämpi homma sille.


Sitten en keikkunut enää veitsenterällä vaan iskin sen suoraan rintaani, noin kuvainnollisesti. Peruasennosta maahanmenoja. Aluksi se PERUUTTI maahan eli valahti jonnekkin hornantuuttiin taakseni. nami avusteisesti ja naksutellen se lopulta löysi oikean tekniikan ja alkoi pelkällä käskylläkin mennä oikein.


Siitä sitten tiheästi alkuun palkkailtu paikallaolo. 40sek pysyminen palkka 40sek. palkka ja palkaten siirryin perusasentoon. Kuppi oli reunalla odottamassa herkkuineen. pyysin mehmetin vielä perusasentoon ja siitä maahan. Se oli ihan henkisesti kiinni kupissa ja venkoili mitä kummallisimmilla tavoilla maahan. Käännyttiin eri asentoon niin että kuppi ei suoraan näkynyt ja siitä sain oikean toiminnon. Vapautin kupille.


kyllä sillä vaan jumittuukin herkästi päälle viimeksi opittu asia. Ei oikein hoksaa että asioita varioidaan, eikä uusi asia korvaa jo opittua. Hassu otus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti