keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Tiistai


Agilitya Ilonan kanssa. Ipalla viiraa ja se meni taas raivoapinana ympäriinsä. Zombi lihapulla episodi on saanut sen kunnioittamaan kontakteja hetkellisesti. Muutoin se ei ohjauksia kunnioittanutkaan. Itse rasitin polvea vähän turhan paljon ilman polvitukea ja treeni loppu kuin seinään. Onneksi ei tainnut mennä ihan totaalipaskaksi.


Hermot mulla kyllä meni ja aattelin mennä kentälle ja VAU:n tontille juoksuttamaan elukat. Siellä pimeänhämärissä olikin pari autoa parkkeerannut konttien eteen. Aluksi aattelin et pari rakastavaista on etsinyt paikan tavata.. no onhan sekin mahdollista. Parkkeerasin auton konttien viereen ja jäin odottamaan. Poroeläimet rähjäsivät kontissa niin että Honta heilui. äijät numero 1 ja 2 hyppelehtivät autoihinsa liukkaasti ja lähtivät pois paikalta. Tarkistin konttien lukot ja ne olivat ehjiä. Vähän ihmetytti, mutta lähdin juoksuttamaan elukat.


Illalla kotitokoilin.

Mehmetille jotain perussettiä. Se koitti iloissaan tarjoilla paikallamakuuta silmät hehkuen. Taisi viimeksi olla liiankin hyvä palkka siitä. Nyt vaadin minuutin paikalla istumisen. Mehmetin silmät luppasi siitä ajatustyön ja keskittymisen määrästä. Toi tyyppi on aidosti aika helly. Palkkana ruoka höystettynä sillä super ihanalla märkäruualla.


Mintulle kakejumppaa ja lopuksi otin videolle yhden toistosarjan. Possu järkeili liikaa ja ennakoi viimeisen asennon. Seiso-maahan tekniikkaa pitää vielä selkeyttää aj hioa. Palkkasin sen silti, sillä ajatus oli taakseppäin jokatapauksessa. Loisto Mii


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti