maanantai 17. lokakuuta 2011

Maanantai aamun tokot Tiinan ja pörheiden kanssa


Ilonalla mopo keuli ja huuto raikasi

Ilonalle ensin purkaminen.. saa huutaa ja riehua. Ei toiminut purkuna vaan innosti vaan lisää. Jälkeenpäin kuin ajattelee Ilonaa niin tietenkin... dah. Eipä ihme että itse treeni meni näinkin hienosti ;)

Purkamiseksi voisi siis toimia lelulla leikkiminen. Jota se ei oikein tee. tai joku juoksentelu ja hajujuttu.. tai no jokin.   Pitää siis testailla.

Tein vierelletuloja. Palkkasin vain äänettömät. Ilona vain kiihdytti itseään. Noin 7-8 pois tönäisyn jälkeen teki sijaistoimintojen ja jumittumisen jälkeen yhden äänettömän. Josta palkkauksen jälkeen alkoi taas nostaa virettään. Lopulta Ilona seisoi edessäni, katsoi silmiini ja karjui häntä heiluen.

Tiina kommentoi et on se aika sitkeä. Sille tulis hakukoirana hyvä ilmaisu ja ei ihan tyypillinen lappalainen. Totta joka sana. Äispän kiihkoeläin huvipuistossa.

Piiiiiiiiitkä seuraaminen sai sen keskittymään paremmin. palkkasin istahtamisesta. Ilonalla pitkissä seuraamisissa kontakti pysyy yleensä, mutta perusasennot katoavat.

Loppuun otin paikallamakuuta niin kauan kuin Tiina treenaili Jaavan kanssa. ilona rentoutui superskarpista tarkkaavaiseksi. Pysyi hyvin. Yritin palkkailla rauhallisesti ja että oltais menty rauhassa autolle. Ilona kiihtyi taas ja alkoi huutaa.
Mintulle melkein kisanomainen


Ohjaajalla on ahistus ajatuksestakin tehdä kisanomaista ja palkattomuutta. Rohkaisin itseni ja tein kolme liikettä putkeen. Ilman liikkuria, sillä se olisi tempaissut rautakangen ohjaajan selkärankaan.

Luoksetulo: Lähti ravilla, nosti laukan, seisominen valui ja maahanmenoa ei totellut. Tuli kuitenkin vauhdilla ja kivasti perusasentoon.  Sitten olin cool ja siirryin seuraavaan liikkeeseen.

Metallinouto vieraalla kapulalla oli ihan loistava. Kehuin koiraa ja siirryin seuraavaan.

Hyppynouto oli myöskin onnistunut.

Siirryin siitä parin askeleen päähän Minttu vierellä ja megapalkkasin kourallisella lihapullia.

Otin siis nostavia ja sellaisia liikkeitä mitä Minttu osaa. Minttu tuli autolle sen näköisenä että enemmänkin olis voitu puuhailla.
Mehmet teki kivoja juttuja

Kapulan nostamisia, vierelletuloja ja nouto. Ei osaa viereltä luovuttaa kapulaa. Osaa kuitenkin tulla kapula suussa perusasentoon.

Odotin että tarjoaa maahanmenoa. aloin palkkailla tiheästi maassa pysymisestä. Lopulta pääsin jo ehkä kolmen - neljän sekunnin vahvistetiheyteen. Mehmetillä oli hauskaa ja se keskittyi hienosti.

Vähän perusasentoja ja yhden askeleen siirtymisiä. Se tekee hyvin, mutta aidosti se ei vielä osaa. Hyvin riippuvainen mun pienistä eleistä tai käden asennoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti