perjantai 19. marraskuuta 2010

tunnustan, naksuttelin...


Post-it lappu minä käsi ja koira.


Laita post-it lappu kämmenelle ja ota Minttu. Minttu vain tuijottaa ja odottaa lisäohjeita. Laitoin post-it lapun seinään. Minttu alkoi tökkiä sitä. Hieno juttu.


Palkkauksen ajoitus ontui ja sain Mintun tarjoamaan tassulla kaapaisua ja huutamista samalla kun se tökkäisee lappua. Otin lapun takaisin käteeni. Minttua ei kiinnosta pätkääkään koko lappu. Se tarjoaa perusasentoa.


Tauko


Post it lappu kämmenelle. Minttu mulkoilee mua. Houkuttelen!! kättä poispäin heilutellen. Minttu metsästää käden ja naksautan. Kohta se tarjoaa jo sellasta hempeää hipaisua itsekkin.


 


tauko


 


Minttu tökkää kämmentä jo nopeammilla toistoväleillä. Välillä se ehtii mulkaista mua ja ilme kertoo että tähän on koira haudattu.


Joka kerta kun sen pitäisi tarjota jotain pientä uutta, se jää vain mulkoilemaan mua tai tökkäisyjen tahti hidastuu. Houkuteltu pilalle. Noh.. jatketaan huomenna.


 


Ilonalle sama juttu.

Ekassa sessiossa se tökkii kättä ja kuolaa lapun suhteellisen märäksi. Voimallisia tökkäisyjä. Palkkaan vahingossa siitä että Ipa länttää koko poskensa voimalla post-it lapun päälle.


 


tauko.


Ilona yrittää nojata post-it lapun hengiltä. Välillä tökkäisee sitä kyl kuonollakin.


tauko


Ilona alkaa siirtää poskella nojaamisen hieman edemmäs kuononkärkeä kohden. Nojaus on aina voimallinen ja kestää sen sekunnin, melkein kaksi.


 


Tekis mieli polttaa naksutin roviolla ja myydä reaktio nopeuteni ja omien aivojeni hitaus huutonetissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti