lauantai 20. marraskuuta 2010

kyllä se post-it tunnari vielä syntyy...jatkoin siis naksuttelua. huoh. Minttu ensin.


Minttu yllätti mut ja tuli heti välittömästi tökkäisemään kädessäni olevaa targettia. Häntä heilui ja homma oli hienoa. Ei ulinaa.. mitä nyt vähän pihinää. Huomautin pihinästä ja Minttu jatkoi tökkimistä. Yritin pidentää tökkäämsaikaa, sain sarjatökkimistä. Porokoira joka nokkii tok tok tok tok.


tauko


Laitoin post-it lapun pakastimen kylkeen. Minttu tökki sitä. Oikein mielellään ja kauniisti. Yhtään ei maistellut, ulissut tai kaapinut tassulla.


tauko.


Laitoin post-it lapun toiselle seinälle ja toisen pakastimen kylkeen alemmas. Kutsuin Mintun huoneeseen ja kehotin etsimään. Nuuhkutin nenääni ja tuhistelin. Minttu tuijotti minua hieman oudoksuen.

Sitten Minttu hoksasi silmillään post-it lapun pakastimen seinässä ja kävi tohkeissaan tökkimässä sitä. Muutaman palkkauksen jälkeen otin lapun pois ja kehotin sitä etsimään toista lappua.

Minttu heilutti häntää ja käveli vähän sinne-tänne.. toki katsoen minuun.

Lopulta se hermostui tuhisteluuni, katsoi minua silmiin ja kusi lattialle. Koira pois huoneesta, moppaus ja pieni


tauko.Taputtelin post-it lappuun kämmenpohjistani hikeä ja valmistauduin ottamaan vastaan niskuroivan asiakkaamme. Minttu purjehti huoneeseen ja alkoi tuijotela minua. Ei kovinkaan synkkä asteisesti onneksi.

Liikuin pitkin seinänvieriä ja näytin toisessa kädessäni pinollisen käytettyjä post-it lappuja. Minttu ilahtui ja koitti kiivetä pakastimen päälle.

Liikuin seinän vieressä niin että Minttu vahingossa joutui naamatusten post-it lapun kanssa. Minttu ilahtui taitavuuttaan ja tökkäisi. Palkkaus ja äkkiä tauolle.


 


Ilona ..

Muistutettiin mitä post-it lapulla tehtiinkään. Ilona painoi voimakkaasti poskensa kämmenelläni olevaan lappuun. Hienoa. Laitoin lapun Ilonan nähden pakastimen seinään. Ilona alkoi tarjota huutamista ja maahanmenoa. Muutaman tyst perkeleen jälkeen se hoksasi lapun. Ilmeisesti se ei malttanut painaa poskea lappua vasten, kun nami oli minulla ja posken painaminen olisi vaatinut minun silmistään kadottamisen. Ilppa siis vain tökkäisi lappua kuonollaan. Monta kertaa.


tauko


Laitoin lapun pakastimen toiselle kyljelle. Ilona löysi sen silmillään ja meni tökkimään sitä.


tauko


Laitoin post-it lapun seinälle. Kehotin Ilonaa etsimään. Ilona kiersi kaikki paikat ja yritti poimia koiranpedin suuhunsa. Poistin koiranpedin ja kehotin etsimään. Ilona heilutti häntää ja tiputti lapun seinältä lattialle. Ilahtuneesti se tökkäisi lattialta löytynyttä lappua.


luovutin Ilonan osalta tältä päivää.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti