maanantai 29. marraskuuta 2010

Kalsaritreenit kotosallaMintulle ja Ilonalle post-it tunnaria.


Molemmille 5 lappusta. Pienensin etsintäalueen pakastimen yhdelle seinälle. Jsokos se auttaisi hahmottamaan että homma on tarkkaa. Ostin myös kapeamman ja vaaleamman teippurullan. palaset on noin 2cm*2cm.


Minttu teki hyvää työtä kaikki viisi. Ekalal se hieman pyöritteli silmiään ja etsi katseella. Tokan kohdalla se avasi nenänsä ja tuhina kuului kauas. Viimeisillä se käveli aina suoraan täpälle. Joko sillä on pirun hyvä näkö tai se lopultakin tajusi idean. Ilmaisua pitänee rakentaa selkeämmäksi. Yksi hento tökkäisy ei erotu riittävästi.


Ilona. Ekan löysi. Tokan löysi. Kolmas oli liian ylhäällä. Ilona turhautui. Ennen kuin sen into lätsähti nappasin lapun seinästä ja kiusoittelin sillä. Neljäs lähdettiin hakemaan rauhattomasti ja Ipa meinas taas kimpoilla seinille. Lopulta keskittyi ja löysi. Viides oli helppo ja löytyi nopeasti.

Ilonalle hajulla etsiminen on niin uusi asia, että se turhaanstuu ja alkaa tarjota kaikenlaista osaamaansa jos lappu ei löydy nopsaan.


Miinan kanssa muisteltiin mitä seisominen tarkoittaa. Mentiin maahan. Istumisen kautta Mehmet tekee nopeasti. Seisomisen kautta peppu meinaa jäädä ilmaan killumaan. Mehmettiä ei voi palkata heittämällä vapautusnamia maahan. Sen nenä alkaa käydä kierroksilla ja se unohtaa keskittyä olennaiseen. Miinalle myös Perusasentoharkkaa. Loppuun istumista ja siinä asennossa hetken odottamista.


Tyyne yllätti ja teki silmät hehkuen. Maahanmenot oli tosi nopeita. Samoin istumaan pongahtamiset. Perusasentoonkin tuli jo hyvin innokkaasti. Oli unohanut kaikki pentuaikojen varovaisuudet.


Mintun kanssa kerrattiin perusasentoja. Noin puolet kerroista tuli oikeaan kohtaan, muutoin joko liian eteen tai eteen ja poikittain. Työtä riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti