sunnuntai 21. marraskuuta 2010

hymyilevän soljuvaa naksutteluaJahas ja taas naksunvarteen.


Minttu


Laitoin lapun eri seinälle kuin eilen. Minttu kierteli paikkoja ja ihmetteli. Häntä heilui ja se oli vähän kummissaan. Kiersi eilistä post-it lapun piilotuskohtaa. Löysi lapun kuitenkin (silmillään) ja meni tökkimään.


tauko


Puolitin lapun ja piilotin sen eri kohtaan. Minttu heilutti häntää ja riiputti päätään keskellä huonetta. Sitten se alkoi kierrellä seiniä ja nuuhkia lattiaa. Minttu löysi lapun ja tökki!! Tässä välissä piti kyllä selittää jo miehelle että mikä se hinks hinks ääni täsä huoneessa oli. (Post-it lapun hinkkaaminen seinään)


tauko


Puolikas lappu oveen. Ilona koitti tulla oven toiselta puolelta läpi minun ja Mintun huoneeseen. Se ei kestä kauhean hyvin sitä kun MUUT saa nameja. Ilona on se koira joka mm puree minua joka kerta jos esim. hallilla joku muu ohjaaja naksauttaa omalle koiralleen. Mies hääti Ilonan makuuhuoneeseen ja sen jälkeen työnsi uteliaasti oman naamansa ovesta tälle puolelle. Minttu edelleen seisoi keskellä huonetta ja heilutti häntää. Häädin miehen ulos ja kannustin Mintun etsimään. Minttu löysi lapun lopulta ja tökki sitä.


tauko


Lappu eri kohtaan oveen ja Minttu etsimään. Minttu kävi tökkimässä vesisankoa useamman kerran. Se käytti nenäänsä ja pyöri oven lähistöllä. Kannustin sitä ja kehuin äänellä että oikein tekee ja kannattee jatkaa. Minttu löysi lapun ja tökki sitä. Minttu riemastui niin paljon että se lopulta nappasi lapun suuhunsa. Nappasin lapun Mintulta ja lätkäisin sen takaisin seinään. Minttu nappasi lapun ja tarjosi sen mulle. Minä lätkäisin sen taas seinään. Jatkoimme oravanpyörää hetken. Sitten Minttu tökkäisi taas lappua. Ilman hampaita. (tai sitten sain lapun liisteröityä oveen niin hyvin että se ei irronnut sillä kertaa) Minttu hoksasi hetkellisesti mistä oli kyse ja alkoi tökkiä ovessa olevaa lappua niin että kolina kuului ovesta. Hienoa rakkaani, voimalla eikä taidolla. <3


 


Ilonan vuoro.


Lappu seinään ja odotellaan. Ilona laittaa maahan, Ilona huutaa, Ilona pyörii vasemmalle ja heiluttaa häntää. Ilona tekee kaikkea näitä yhtä aikaa. Ilona yrittää kiivetä pöydälle ja käy tökkimässä pakastimen ovea. Ilona hiipuu pikkuhiljaa ja jää makaamaan korvat puolitangossa mulkoillen.  Kannustan sitä yrittämään ja se nousee seisomaan ja heiluttaa hännällä lappua. Lappu rapsahtaa ja Ilona kääntyy vasemmalle. Kesken pyörähdyksen se huomaa lapun ja tökkäisee. Tästä ilostuneena ja alkaa käyttää aivojaan ja pyörähtää vasemmalle. Ilona löysi aina kesken pyörähdyksen lapun ja tökkäisee. Väkkärä tauolle.


Puolitan post-it lapun ja piilotan sen oveen. Ilona tulee etsimään. Ilona on pyörremyrsky. Se pyörii, tökkii seinää jolla lappu viimeksi oli. Se poimii maasta koirankarvatollukan (mistä se muka senkin löysi) Se tökkii pakastinta ja seinää vuoronperään. Se mulkoilee minua epäilevästi. Kun nousen sohvalta, se käy tarkistamassa sohvan moneen kertaan. Ketku epäilee että istun tahallani post-it lapun päällä. Sattumalta Ilona löytää lapun. Ilona ei saa namia kiinni ja keilaa sen pakastimen alle. Ilona ei voi keskittyä muuhun kun pakastimen alla on nami. Minä saan taukojumppaa ja treenailla sorminäppäryyttäni. Huomaan että pakastimen tiivisteistä tihkuu vähän vettä. Löydän namin ja se pentele leikkii hippaa pakastimen jalan ympärillä. Ilona seuraa toimitusta silmä kovana. Lopulta saan pelattua nappulan Ilonalle ja se ilahtuu. Ilona käy tökkäämässä post-it lappua ja pääsee tauolle.


Laitan Post-it lapun ovenpieleen. Iloan käy tökkimässä seinää jossa lappu oli ei edellisellä vaan sitä edellisellä kerralla. Kaivan pokkarin esiin ja otan loput videolle. Videolta näkee sen kun Ilona on uskomattoman rauhallisella ja keskittyneellä tuulella. Korvat lopsottaa ja otsalle tulee kurttu. Aivotyö ei ole Ilonan vahvimpia osa-alueita.


 
Onnistumisen jälkeen on hyvä jälleen hengähtää ja jättää seuraava naksuttelu tuokio huomiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti