tiistai 23. marraskuuta 2010

jumitusta


Teipinpaloja, mäksmää, hikeä ja kunnollinen mehustus. tsek.


Minttu. Minttu tulee sisälle. Pyörittelee silmiään kuin laiska karuselli. Nuuhkaisee vaisusti, roikottaa päätään ja heiluttaa ihan vaan hännän kärkeä. Lopulta Minttu aina löytää lapun. Neljä ekaa oli oikeesti aikamoisen surkeita yrityksiä. Viidennellä Minttu alkoi haistella ylös ja yritti ilmaista ovenrivan. Olin toki ihan tietyllä tapaa mielissäni, olihan se vähän HAJULLA siitä mitä siltä pyydettiin. Haluan uskoa että sen viimeisen se löysi hajun perusteella ja ehkä jopa tajusi jotain.


Ilona. Tutuksi tullut joliseva pingispallo ponkaisi seinästä seinään. Harkitsin sen videoimista.. mutta mielikuva riittänee nyt.

Ilona tuhisi kauheesti, mutta ei se kyl mitään oikein etsinyt. Vahingossa saatto löytää jos oikeeseen kohtaan kimpos. Nenä vei vaan pöydän päälle ja frolic pussille. Ilonakin harkitsi ovenrivan ilmaisemista.

Ilonalta puuttuu järjestelmällisyys mut kyl se pyörii ku venäläinen marketissa. Ilonan onnistumisprosentti on ku sokeella joka koittaa löytää piimää. Joskus tulee mehukeittoa, joskus maitoa.

 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti