perjantai 26. marraskuuta 2010

oikeaa tokoaMinttu tokoili


Heli jäi treenailemaan kanssani tokovedon jälkeen. Olipa vaan hienoa kun oli apusilmät mukana.


Ruutuun lähetys. Ihan loistava, pitkältä matkalta. Kävin ensin ruudussa taputtelemassa. käskin suoraan maahan. Kehuistanii Mintulta karkas mopo käsistä ja se tuli riemulaukkaa luokseni.


Esteeltä vinoja palaamisia. Minttu ”muka” ei muistanut että esteen kautta tulee kulkea. Teki kuitenkin lopulta oikein, kun riittävästi helpotin. Ei ilmesesti tajua että ilman kapulaakin pitää tulla hypyn kautta.Yksi hyppynouto. Se oli nopsa ja hieno. Mitä nyt vähän pelasi kapulalla tassuillaan, ennenkuin poimi sen mukaan.Luoksetulon pysäytys seisomaan. onnistui heti ja hienosti. Palkaksi lensi lihapulla taakse.


Seuraamisessa viilattin paikkaa. Olen edelleen opettanut Mintun perusasennon ja seuraamisen 5cm liian eteen. Mintun etutassujen kuuluisi olla 5cm varpaankärjestäni taaempana. Pilkunviilaus on taitolaji. Nami kouraan ja housunsaumaan tästä asennosta, ja Minttu pysyi hienosti sopivalla kohdalla. Se ahne paskiainen jopa jyrsi kättäni ihan pokalla ja röyhkeästi. Minttu oli ihan iholle, eikä säpsyillyt liikkeitäni. No ei kai, kun oli riittävän takana, eikä ollut vaaraa jäädä jyrän alle.


Mulle opetettiin pieni ympyrä, jolla teen pohkeenväistöä/ristiaskelta. Samalla taitan Minttua seuraamaan ja käyttämään takapäätään. Huomattavasti tehokkaampaa kuin paikallaan pysyminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti