perjantai 19. marraskuuta 2010

torstai. Ilonan aksa ja Miin ja Nttun tokot.Ilonan kans mentiin aksatreeneihin. paikalla oli kaksi muuta mun lisäksi, joista toinen oli jo touhunnut koiransa kanssa jotakin. Kuulemma minä vedin treenit. Enhän minä muistanu mitään kuukauden takasia . Tehtiin sitten molemmille perussarja harkka ja treenailtiin vähän itsenäisemmin.


Ilona sai kahdesti kepit väärältä puolelta ihmispalkalla. Ipakin meni perussarjan muutaman kerran. Otin perussarjalle oman liikkeen mukaan, ei häirinnyt Ilonaa millään tavalla. Lisäksi koitettiin saada mun takaraivoon se poispäinkäännös. Ei se vaan tule luontevasti. Aina joutuu ajattelemaan ensin ja toteuttamaan sitten.


Ilonan kanssa tokoiltiin vähän. Se äänteli, oli kovakorvainen, edisti seuraamisessa ihan hillittömän kamalasti, luoksetulon pysähdys oli täydellinen. Kaukokäskyissä maahanmenossa LUIKERTELI ETEENPÄIN. Ilonan toko on taantunut aika paljon. Se tuntui kyl koko treenin äärettömän kovakorvaiselta ja putkiaivoiselta. Juoksut lähestyy kyl ja ne voi alka milloin tahansa. Liikkeestä seisominen onnistui liikkeestä maahanmeno ei millään.


Mintulla tokoiltiin

Ensin 2x ruutuun lähetys. Ekalal meni maahan ruudun etuosaan, sillä käskin sen maahan liian aikaisin. Toinen oli täydellinen. Minttu tajusi mun hihkumisesta että kaikki meni putkeen ja repes liitoksistaan. Se loikki pyöreetä ilo-laukka-pomppua ja haukkui.

Otin kapulan ja tokohypyn. Ensin vino palautus esteen kautta ja sitten kävin viemässä vinoon kapulan ja käskytin normaalin hyppynoudon. Minttu teki kaiken täsmälleen oikein ja innosta kihisten.


tauko


Miina tuli hömpöttämään kentälle.

Yritettiin sisäistää maahanmenoa. Siihen tarvitsee edelleen käsiavun. Pysyy kuitenkin hienosti maassa kunnes vapautan. (kohtuullisen lyhyitä aikoja noin 5-10 sekuntia)

Hetsasin sitä isolla puukapulalla ja kahdesti se otti kapulan suhun ja kantoi hetken ylpeän näköisenä. Pikkiriikkiseen päähän suhteutettuna kapula oli kuitenki hieman liian iso saalis.


Minttu tuli takaisin


Seuraamista ja kääntymistä vasemmalle. Takaosan käyttö on kokoajan parempaa.

Peruuttamista. Vierellä ollessa peruuttaa hieman vasemmalle kaartuen. Putken vieressä peruutti täysin suoraan.

Laitoin Mintun myös istumaan eteen ja nami avusteisesti käänsin sen siitä vierelleni. Takaosan käyttö oli hieman kömpelöä. Hyvä harkka muuten. Minttu vaan meinas taas jälleen aloittaa suorittamisen heti eikä pyynnöstä. Piti palkkailla eteen useamman kerran, jotta malttoi odottaa.

Istumiset käskystä tuli jo nopeammin. liikkeestä istu oli hieno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti