maanantai 5. maaliskuuta 2012

Ch-ch-cheek! Mä oon liekeissä

"Liekkeihin bensaa sataa
Mä jätän mestat pala-maan
(Tänään on bileet, kaikki sileeks)
Mä tulin, tulin tänään, mä meinaan juhlii tänään
Jee-e
 Eli takana suhteellisen hienot reenit.
 Suunnittelin reenit hatusta vetästynä heti reenikentän tyhjennyksen ja ruudun asennuksen jälkeen.

Minttu
Ruutu- pitkältä matkalta valmiille pallopalkalle. Ok!
Liikkeestä istu- Kaunis istuminen. palatessa palkkasin istumisesta. Annoin istumiskäskyn ja kiersin takaa. Tehtiin muutaman kerran se loppuosan istumassa pysyminen kun mä kävelen läheltä.
Luoksetulo-Suunnittelin tekeväni pelkän seisomisen. Tuli röyhkeesti käsimerkin läpi. Pysäytin tokalle törpölle seisomaan suullisella käskyllä. Kehuin mutten palkannut. Uudestaan ja nyt lähti maltillisemmalla laukalla. Suullisella käskyllä seisomaan. Mintun pään päällä oli selkeä kysymysmerkki. Totteli kuitenkin kun käsky on muista yhteyksistä tuttu. Mä luulen että kokeissa saan ilmoittaa liikkurille yksinkertaisen kauniin "suulliset käskyt".
Ruutu- Pitkältä matkalta ruutuun. Se meni epäröimättä ja suoraan ruutuun. Ja jatkoi siitä ruudun vieressä olevalle tuolille, jonka päällä oli vinkupallo JA aukinainen herkkurasia. No en antanut periksi. väännettiin pari kertaa. Kolmannella autoin läheltä ja Minttu meni häiriöstä huolimatta siihen mihin minä halusin. Nostin matkan ja loppuun tuli valtavan hieno onnistuminen tyhjään ruutuun. se on tajunnut ruudun idean!! Häiriö oli vaan hankala, mutta köytös on selkeästi muuttunut ja idea kristallisoitunut. Liekkeihin bensaa sataa!! rai rai
Seuruu -Pientä seuruupätkää.. ja se himpskutin superporo oli liekkejä tassuissaan. Seuruu oli tiivis, kokoajan kontaktissa, tekniikaltaan täydellinen, iloinen, innokas ja äänetön. wuhuu! Piti vähän koittaa josko se hajois juoksupätkällä ja käännöksissä. mutta EI. 

Mehmet
Ruutu- Targetille lähetyksiä. Läheltä ja pari oikeasti pitkältä matkalta. Mehmetille target toimii motivaatiotreeninä. Se menee kovaa ja on täsmällinen. Pitkältä matkalta sen keskittymistä pitää vähän vaalia. Saattaa unohtaa että mitä oltiin tekemässä. Pitkältä ei osaa vielä focusoida ruudun olemassaoloa jos ehtii touhuta jonkin ajatuksen päähänsä.
Nouto- Kamala. pyöräytti tassuillaan vaan vähän ja palautti sen eteen. tai lähistölle eteen. ja istui siihen jyrsimään kapulaa. PORSAS. Toinen lyhyemmälle heitetty. ei pelannut tassuillaan juuri yhtään ja vierelle avustin kädellä.

Luoksetulo- Nätti alokasluokan luoksetulo. Lopun perusasento oli hieno
Seuruu
- 1-4 askeleen pätkää. pientä käännöstä. vasemmalle käännöksessä ylityöskentelee takaosallaan tai löperehtii. Nätisti vain auttamalla. Tämä syyniin kotitreenissä. Muuten fiilis oli hyvä ja mukana oli onnistunutta pätkää.
Liikkeestä seisomisia- peruuttelin ja käskytin ilman vauhtimuutoksia. Jokainen onnistui. Vikan seisomisen pyysin kun Mehmet kulki mukana samaan suuntaan kuin minä. <3 on sekin vaan raksupallero. Mehmetin reeni oli lyhyt sillä penturyhmäläiset oli oven takana vähän yllättäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti