lauantai 28. tammikuuta 2012

Hyvällä tavalla paskat treenit

Miten voi olla hyvällä tavalla paskat? No.
Mehmetin kanssa olin menossa ottaan parit toistot kujakeppejä ja tokoilemaan.

Mehmet teki kujakeppejä. kavennettiin kolme kertaa. lisättiin putki, lisättiin mun liike ja tein putken ja keppien välissä persjätön ja takaaleikkauksen. Mehmet vaan focusoi keppien päässä olevalle namikipolle. Meni joka kerta oikein, myös kun vaikeutettiin. Kerran osas jarruttaa liian nopean vauhdin kepeille mennessä ja meni vaan niin kovaa kuin pystyi suorittamaan. mehmettiä ei voi enempää suitsuttaa. lisäksi sillä oli hallissa nyt ekaa kertaa Jeccu huutamassa vieressä häiriötä. No ei haittaa, nostaa fiilistä pieni taustahäly. Son muuten ennenkin ollu niin.
Mikä tässä oli paskaa? No ei tehty tokoa yhtään kun aksa oli niin onnistunut.Tyynelle kontaktilaatikkoa ja puomia.
1. Ensin kontaktilaatikko maassa olevan puominpätkän loppuun.
Tekee hienosti. Kun tuli enemmän toistoja alkoi loikkia alun kontaktin yli ja koikkaloikkas muutenkin oudosti. Pysähtyi hyvin kontakteille.

2. Nostettiin puomin ylösmeno kontaktilootan päälle ja jatkettiin. ohijuoksuja ja taakse jättäytymisiä.
Kaikki onnistui ja siirryttiin oikealle puomille kun vauhti nousi taas alun kontaktin loikkaamiseen.

3. oikea puomi. Hidastaa ylösmenolla. laittaa korvat luimuun sivuille ja ravaa ylös. Saattaa laukata suoran pätkän. Jos vedätän tulee samaa vauhtia alas asti. jos olen rinnalla tai takana se hiipii alas ja jää seisomaan kaikki 4 tassua laudalla.
ARGH!!! ja kymmenen kirosanaa. Just mein puomi. Tollanen se on.
Laitoin nokkimisalustan kontaktin loppuun ja tuija naksutti kun se osui oikein. Tuija myös palkkasi kontaktille. minä juoksin ohi hidastelematta ja lopuksi vapautin.
Rohkeutta alkoi löytyä paremmin. Hieman oli hämillään kun palkka tuli"ratahenkilöltä"

4. Mun polvi vinkui ja Tuija ryösti Tyynen. Ne kipitti puomille.. kunhan Tuija calibroitiin ensin Tyynelle. Tyyne ei mene puomille jos on liian lähellä sitä ja pitää kättä puomin päällä. Eikä se kovin hyvin mennyt jos sen vedätti puomille kädellä. Lähettäen ja kaukaa se meni paremmin. Tuija juoksi kuin tuulispää Tyynen tahtiin. Tyyne sai rohkeutta joka kerta enemmän. Minä naksutin ja palkkasin kontaktit. Sillä on vissiin vähän korkeanpaikan kammoa. sen on haastava laukata siellä. Ei leveys meinaa riittää. Meinas pari kertaa lipsahtaa vähän hutiin kun vauhti kiihtyi eikä pysytty mukavuusvauhdeissa. Kokoajan kuienkin tuli nopeammin.

Tyynen ongelmat kontakteilla. Ylösmenossa sekoittaa keinuun ja ihmettelee kun ei rämähdä. paineistuu rämähtämättömyydestä. Suoralla leveys ei riitä kovassa vauhdissa. Alasmenolla arpoo ohjaajan liikkeen mukaan pysähtymispaikkaa ja hetkeä, eikä siis osaa rynniä suoraan kontaktiasentoon.
Keinun kanssa mitään näistä ongelmista ei ole ja siinä se rynnii alusta loppuun vauhdilla ja tömähtää kontaktiasentoon.

Paskaa tässä oli se, että puomi on noin pahasti rikki, vaikka kuvittelin vain renkaan ja keppien olevan isoja ongelmia. Hyvää se että kartoitettiin ongelmat.Minttu tokoili.
Voi luoja mitä paskaa. rakentavalla tavalla. Kävin puhelinneuvottelun Minnan kanssa ja saatiin selvyys kaikkeen.

Ruutu. Vaihda käskysana. Jos se lipsahtaa neliö sanalla oikein ja oikeaan paikkaa niin käskytä sillä. Keksi joku muu valmistelu. Unohda se ruutu sana jolla se on 7 vuotta saanut tehdä vähän kaikkea.
Ruudussa se mustavalkoisuus esiin. Ei saa palkata vääristä sisäänmenoista ja etutötsien tökkimisistä. käytä avustaja taputtelemassa oikeaa paikkaa. vaihtele reeniä. Pidennä matkaa pikkuhiljaa.

Tunnari. Takaisin vähintään 30 kapulan tunnariin. Tarvitaan paljon onnistumisia. Nyt minulla on koira joka tuo oikean kapulan jokaikinen kerta, mutta jolla ei ole mitään kiirettä tuoda sitä. Ensin se voi vähän potkia kapuloita, nostella ja pureskella. Tuodessaankin se voi pureskella. Se ei kykene vielä 10 kapulalla rauhoittamaan itseään nenänkäyttöön. Haluan takaisin sen yber iloisen koiran jolle tuli mieletön kiire palauttaa oma kapula välittömästi kun sen löysi. Ennen siitä näki kun se alkoi tiivistyä lähestyessään omaa kapulaa. Nyt se merkkaa oman, voi poimia suuhun, tiputtaa, nakata vähä tehdä kaikkea ja lopuksi hakea sen oman ja hakea palkan. Eli malttia halutaan lisää ja sikailua vähentää.

Kaukot. Se ei kuuntele. Pitää varioida enemmän sitä mitä siltä pyytää. Oli kadottanut sanan istu kokonaan. Kokeillaan seuraavaksi 4 eri ilmansuuntaan palkat ja minä päätän minkä se saa. Joutuupahan kuuntelemaan siinäkin vaiheessa. Onneksi noita vinkupalloja riittää. ei saa ahnehtia matkaa, enennkuin tekee läheltä aina oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti