keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Tiistai iltana VAU:n hallilla Tuijan kanssa

Mehmet paikallamakuu 2minsaa Cassun kanssa. Olin noin 10m päässä. ei meinannut jäädä maahan vaan jojoili pari kertaa perusasentoon ja maahan. Paikallaolon pysyi hyvin. 1minsan kohdalla korjasi toisen kyynärän paikan kenotuksesta tasapainoon.
Perusasennossa lievää häiriö kontaktireeniä. Tuija käveli kauempana, käskytti kaikenlaista puhui, köhi ja lopulta taputti käsiään. Mehmet on aika soma kun se pitää päänsä kontaktiasennossa, mutta silmät rullaa kallossa kuin hedelmäpeli. Tyyppi tahtoo nähdä.
Kiertoja 2 siivekkeellä ja lelupalkalla. Meinasi ensin pysähtyä siivekkeen taakse. Kiihdytti kuitenkin lelulle. Muutaman palkkauksen jälkeen kiersi ilman katkoja.
Peruuttamisesta seisahtumisia. Liikuin hissuksiin peruuttaen ja pyysin Mehmettiä tulemaan mukana, sillointällöin käskin seisomaan. seisahduksesta kehu ja palkka. väärästä asennosta höp höp ja uusi yritys. Minilyhyeltä matkalta luoksetulon pysäytys seisomaan. onnistui <3

Minttu teki ensin 3 toistoa tunnaria. Ylivire vain 15 kapulaa ja kapulat ympyrällä. Toi joka kerta oman. Tuijan mukaan nosti ekalla ja tokalla kapulaa ennen omaa. Mun nähdäkseni teki äkkisyöksyjä melkein kapulaan ja innokkaasti liikkuessaan heilautti kapuloita etu tai taka tassuillaan. Kolmannessa pyöri ympyrää kuin rodeoponi. yritti aj yritti löytää oman. Puhalsi vissiin ulos joka kierroksella just oman kohdalla. Noin 7 supernopean kierroksen jälkeen löysi oman.
Ruutu.
Lähti kohden tuijaa ja siitä sitten ruutua kohden ja sivusta sisään. pysähtyi oikeaan kohtaan.
Lähti kohden tuijaa alkoi haistella maata, käskin pois.
Lähti kohden tuijaa, pysähtyi 3m päähän ruudusta, korjasi itse ruutuun.
Jätettiin pallo ja sille se meni suoraan.
Maasta kutsumisia seuraamaan. Ekalla oli hämmentynyt ja ravasi mahdollisimman teuraaksi vietävän näköisenä. Tokalla laukkasi innoissaan.
Kolme lyhyehköä seuraamispätkää. ihan sairaan hyvä fiilis. Ei ees edistänyt yhtään liikaa ja oli riittävän lähellä sivusuunnassakin.
Mintulla melkein kaikkeen palkkana oli vinkupallo. Hullu poro..ei voi muuta sanoa.

Tyyne
piti hauskaa.
Se rynnisti putkea ja keppejä kepit oli seinää kohden ja melkein samansuuntaisesti kuin putki. Pari avokulmaan menoa oli huonoja, mutta kepitti lujaa ja loppuun asti. Tuija palkkasi.
Tyyne ryntäili myös aitoja ja putkea siitä aina välissä jostakin suunnasta rengasta. itte asemoiduin aina hieman eri kohtaan renkaalle ohjatessa. Muutama moka, enimmäkseen ok. Lähti hallilta henkeselit paukkuen ja korskuen intoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti