sunnuntai 21. helmikuuta 2010

viime maanantain agiliitoMinen oikein ehtiny/osannu ekaa vientiä kepeille. Teinkin tätä rataa aikalailla pätkissä. Keinulla Ilona ei kuunnellut ”maahan” kontaktikäskyä. Se ehti kahdesti livahtaa siitä pois. Sitten päätin kovistella kovaa ja nappasin niskasta kiinni kontaktilla. Ilonan kanssa hetki keskusteltiin asiasta ja hää päätti laskeutua tavallisten tassuttelijoiden tasolle. Otettiin keinu vielä kerran, vikalla Ilona meni maahan ja pysyi maassa. Palkkailin sitä siihen ja ”tässä” sanalla lopuksi vapautin keinun kontaktilta.


Kepeillä palkkasin heittämällä namin eteenpäin. Se oli kohtuullisen hyvä. Ei kuitenkaan niinnopea ja teknisesti oikea, kuin ihmisen kanssa. Kaija tuli avuksi. Hän seisoi keppien päädyssä. Kun Ilona meni kepit loppuun asti hyvin, Kaija tiputti namin maahan. Ite tein keppikulman harkkausta ja lähetin enemmän 3 esteen ja 4 keppien välistä Ilonan kepeille. Verkkoja ei ollut alussa. Ilona hakeutui päättäväisesti oikeasta kohtaa sisään ja puikkasi kepit hyvin. Siirryin aina kävelemään keppien oikealle puolelle. Kerran Ilona karkasi kepeille väärältä puolen. Se puikkasi oikeasta sisään ja määrätietoisesti pujotteli kepit alusta loppuun. Mä jäin puulla päähän lyötynä seisomaan keppien alkuun vasemmalle puolelle. Onneksi Kaija kykeni kysymään et palkkaako hän. Mie nyökyttelin niin et pää meinas  irrota. En uskaltanu sanoa mitään, Ilona kun puikkas ekaa kertaa itsenäisesti kepit. Se on lopulta hoksannut keppien syvemmän idean. <3


Muuten radasta ei ookkaan kummenpia sanottavia. Keppien jälkeen 90 asteen kulma vasemmalle on ihan mahdoton :D 


Tällä radalla Ilona irtoili hyvin. Hakeutui esteille, ei pinnannut renkaalla, etsiytyi pimeään putkikulmaan ja lopulta eteni vikalle hypylle, vaikka itse olin puomin väärällä puolella. Ongelmana oli et Ilona on ottanut Sarin targetiksi. Eli se yritti ja karkasi kesken radan Sarin luo hakemaan  ”mukamas” palkkaa. Periksi se ei antanut. Siirrettiin palkka sitten Sarin lähelle maahan kuppiin. Ja päätettiin että kontaktilla sarilta tulee vain yksi nami, nyt kun vielä tarvitsemme sinne varmistajaa. Sit se koittikin karkailla kaikille kupeille mitä maassa näki. Ihan loppuun sain tuskan hiellä sen menemään radan kertaalleen läpi mun kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti