maanantai 8. helmikuuta 2010

Ilonan ILOINEN agility



Koko rata. Helppoa ku heinän teko. Pikkasen leijeröintiä ja yksi hankalampi kohta.


WRONG!!!! Ilonalla oli voimallinen oma tahto. Se tiesi minne se haluaa mennä. Se huusi, oli positiivinen ja meni just minne itte tahto. Emännän volyymi nousi. Ilona pysyi kirkkaan Iloisena. Emäntä alkoi tylyttää, tokottaa ja käskyttää. Ilona meni minne olikin menossa. ja huusi viel enemmän ku ensin.


Tässä ohjaukset niin kuin ne lopuksi menivät. Sitten kun Ilona antoi mun hieman toimia kartturina.


Ideana pitää suorilla sivuttaista etäisyyttä koiraan. Toimi ku junan vessa. A:n jälkeen käännyin Ilonan eteen ja ohjasin sen okserin yli, siitä aidalle. Sit vedin keppien suuntaan.. Ilona ei kuullu mitään "putki-putkeen" juttuja. Se ei lähteny tuleen luo, se ei tajunnu koko putken olemassaoloa. Siinä se sit louskutti ja meni minne sattu. Ei sentäs A:lle enää.. mut ei se putkikaan löytynyt. Tokalla yrityksellä se juos koko putken suun ohi ja kiersi A:n toista päätä kohden.. eli ei taaskaan viitsiny kuunnella "putkeen" kehotuksia. Lopulta se sinnekkin ekstyi. Ajoitus kohillaan tai jotain.. Putkesta irtosi ja haki hienosti esteen 7. Sit tuli ongelma. Ilona irtosi esteen 1 yli. Se kun TIESI että siellä oli vilahtanut sen oma namikuppi. Tein Uskomattoman liioitellun vartalokäännön ja käskytin melkein A estettä kohden. Parhaassa tapauksessa Ilona vilkaisi hieman mua kohden. Siitä kun viuhkas esteelle 8 ni Ilona lopulta meni sen ja jatkoi pöydälle. Pöydältä se rontti varasti ennen aikojaan pois. Minen muka saanu yhtään liikkua takaperin. Kepit otti hyvin. Olin oikealla puolella ja näytin sisäänmeno reiän.



okserille ohjaus ja takaa leikkaus. Hyvin kääntyi vielä esteelle 12. Loppusuoran se tykitti epä-Ilonamaisesti.. pääsihän se lopulta namikupille. HUOM: siellä oli 2 palaa frolicia.


Ilonalla oli ääliömäisen hauskaa. Loppuun päästiin rata melko puhtaasti läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti