sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Torstai: Tyynen reenit ja ylläriagiAita, putkeen lähetys ja A:n alle valmiuteen ohjaamaan neiti yylöööös.. Hutiksi meni pari ekaa kertaa. Tyyne tahto juosta A:n taakse namikipolle suoraan. Saatiin se menemään A.llekkin. Sithän se hoksaskin et son hauskaa. Menin sanomaan kertaalleen ”HYVÄ!” kun tyyne oli melkein A:n harjalla. Sehän melkein loikkas mun syliin. Tönäsin sen takasin A:n päälle ja se näkikin kupin toisella puolella.


Sit nuo oranssilla merkatut. Aita, takaakierto, aita, A:lle. Nyt osas hakeutua sinne hyvin.


Rengasta treenittiin erikseen. Se on sellanen este, et tarvittais namikippo ja avustaja viel jonkin aikaa. Jotenkin son erikoinen ja Tyyne ei ihan tajua sitä.


Mein reeniryhmän jälkeen oli toko vuoro. Kettään ei tullu, tai sekin joka tuli, joutu lähteen takasin kun oli ottanu miehen kännykän mukaan :P Miehet..


Sarin kanssa katottiin tyhjää kenttää ja päätettiin alkaa agiliitämään. Mulla kun sattu olemaan Ilona mukana ja Sarilla molemmat pojat.


Otettiin sitä reissuagin rataa ja backlappia. Hoksasin siinä sitten et Ilona kääntyy toiseen suuntaan paljon nihkeämmin. Toko suuntaan sen käännös on nopsa, poispäin son kankea ja kääntyy isommalla käden kaarella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti