sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Mä sanon vaan BLAH!


 


Mintun kanssa ekaa kertaa Renkomäen hallille. Hallin ulkopuollella se oli revetä liitoksistaan. Hallin sisäpuolella siitä katos puolet virrasta. Halli tuntu vaivaavan sitä. Samoin alustaa se viko.


Askelsiirtymät- Aloitettiin rauhallisesti. Askel ja käännös vasemmalle. Tässä palasi takaisin pompahtamiseen/venkoiluun. Ei siis tuntenut alustaa riittävän vakaaksi jotta siinä voisi takaosalal työskennellä. Usealla toistolla parani ihan vähäsen.

Kontakti- Pauhu ja huuto hallissa alkoi olla mieletön. Otin sitten sopivasti kontaktiharkkaa. Hyvin muistui mieleen. Katsekontakti piti aika hyvin, vaikka hallissa suihki useita koiria.

Siirryin sivummalle ja otin muutaman askelsiirtymän lisää. Tehtiin myös muutama kaukokäskyjen tekniikkaharkkaa. Yllättävän hyvin se malttoi. Huomasin että betonilattiassa olevan kaivonkannen päältä ei voinut Minttu kävellä. Vietimme siinä sitten rattoisan hetken. Lopulta Minttu laittoi yhden tassun sen päälle. Siitä se homma sitten laukesi. Siinä pystyi jo olemaan ja pitämään koko etuosankin.


tauko


Kokeiltiin ekaa kertaa ohjattua noutoa. Laitettiin ropeli kapula molemmille sivuille noin 3 metrin päähän. Minttu istui niiden välissä. Käsimerkillä ja ”OTA” käskyllä ohjeistin että kummalta puolen kapula haetaan. Aika nopsaan Minttu hoksasi idean. Luovutuksen perusasento tahtoi seilailla. Luovutus muutoin hyvä.


Luoksetulon pysäytys seisomaan. Tuli hitaasti, pysähtyi välittömästi.

Luoksetuloon vauhtia- Kannustusta, liverrystä, vinkupalloa.. alustaa vikoi sen verran ettei voinut tulla kovin lujaa. BLAH.


tauko


Targetti- Hiirimatolle menoa ja siihen pysähtymistä seisomaan. Koko idea on ihan kateissa. Se saattaa rynnätä siihen ja pelata alustalla jääkiekkoa. Se ei ainakaan jää siihen seisomaan. Se pompaa siihen ja pomppaa siitä pois. Oma-aloitteisesti se ei siihen hakeudu, vaan kaipaa käskysanan.


Otin lopulta sellasta et ohjasin sen seisomaan läpyskän päälle ja palkkailin siinä. Tiedä sitten et kuinka paljon se siitäkään tajusi.


Merkkiä. Vein lelun sen taakse. Minttu meni vaisusti ravaillen ja kannustettuna merkille. BLAH.

Heitin sille lelun. Se ei oikein tajunnu,mut sen mieli alko olla reippaampi. BLAH.

Elina meni merkille ja taputteli maata sen takana. Minttu kiinnostui ja laukkasi merkille. Mie kehuin ja viskasin koiraa lelulla. Osuin. Koira hämmästy. BLAH.

Sama kuin äsken mutta en osunu ihan koiraan. Näytti sähellykseltä silti. BLAH.

Elina heitti lelun sivusta ja kaikki meni hienosti. JEI!
Elina leikki Mintun kanssa merkin taakse kiertämistä. Näytti hyvältä. Minttu oli valmis vaihtamaan ohjaajaa.


Mä sain kaikuvasta hallista pään kipeäksi. Huomasin että treenaan liian paljon kerralla. Liikaa uutta kerralla. Koira ei muka osaa mitään ja toko on BLAH. Kun vaan sais ajateltua liikkeet läpi, pilkottua ne ja kirjoitettua kunnolla et mitä aikoo reenata. Meillä koira häiriinty alustasta ja minä siitä kauheesta vilskeestä kun hallissa oli kokoajan koiria irti.Minttu silti yritti ja osaskin ihan mukavasti. Ohjaajalle pää vaihtoon? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti