lauantai 1. maaliskuuta 2008

Urpon ensimmäinen näytelmä 1.3.20081.3.2008 Valkeala RN. Tuomarina Maija Mäkinen
Urpo oli PEK1

Arvostelu: 8-kk. reipas urospentu, jolla hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä pää. Isot, vielä hieman pehmeät korvat. Väriin sopiva silmienväri. Oikea purenta. Niukasti kulmautunut sekä edestä, että takaa. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä häntä. Liikkuu tänään lyhyin askelin, takaraajat rungon alla ja köyristää liikkeessä lanneosaansa. Karvassa karkeutta, mutta turkki ei parhaimillaan. Viehättävä luonne.


Mentiin paikalle ajoissa. Urpo ehti vetää ja kiskoa hihnassa, kaivaa lumeen monta kuoppaa. Kakata kaksi kertaa, pelästyä kuollakseen hallin sisällä ollutta hurjaa ja peljoittavaa lohikäärmettä (puhiseva, iso lämminilma puhallin) Urpo myöskin tutusteli monen koiran kanssa ja hengitti Hemmon ilmaa. Urpo haukahteli ja pissaili. Taimikko tuli hyvin läikikkääksi ja ehkä hieman harvemmaksi. Touhukas lapsi keksii aina paljon tekemistä.

Kehään mennessä vaihdettiin näytelmäreleet. Ruskee fifi hihna kaulan ympäri ja taskuun kauhee määrä froliccii.. Urpo liikkui sievästi aj melko tasaisesti. Kuudennella kierroksella se hiukan pompahteli, mutta tasaantui pian. Urpo keskittyi seisomiseen kauniisti, eikä tarjonnut muita asentoja. Tuomari sai hienosti koplata jätkää, jopa hampaat katottiin vastaan panematta. Sitten taas juostiin ympäri. Ihan riittävästi ei takapotkua irronnut ja korvankärjetkin hiukan löysäili, joten tänäänj ei saatu KP:tä.

Kehästä poistumisen jälkeen Urpo sai kokonaisen Ceasar liha-aterian. Olisi ehkä pitänyt hiukan pilkkoa. Porokoira näyttää hupsulta kun sen posket pullottaa Ceasar ateriasta. Se ei mahtunut kerralla kurkusta alas imaistavaksi. Urpo kakaisi herkun takaisin hangelle ja alkoi pilkkoa herkkua. Jätkä oli kyl aika taitava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti