keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Kolmet kimppatreenit


Tässä välissä on ehtinyt olla jo kolmet kimppatreenit. Urpo on mennyt kohtuullisesti. Tulin kuitenkin siihen tulokseen että pitää vähentää kimppatreenejä. Urpo ei sinällään ehdi niissä oppia mitään uutta. Ne menee korkeintaan rauhoittumisen opettelemiseen.

Sikke porokoiran kanssa otettiin yhteistreenit kirkon yläparkissa. Kirkonkello villiintyi ja alkoi vonkua ja paukkua. Aluksi Urpo ihmetteli paikalleen jähmettyneenä. Jonkin ajan kuluttua se päätti lähteä pakoon. Mie kutsuin höppänän jalkoihini. Siinä se sitten nojaili ja kuulosteli kirkonkello maratonia. Pikkuhiljaa Urpo rentoutui ja alkoi tehä pieniä temppuja. 10 minsan päästä kellotkin hiljeni. Eh.. no ehkä himppasen aiemmin.

Urpon uusin ongelman on maahan humpsahtaminen joka ikisessä välissä. Kun sen jättää istumaan se menee maate. Kun sen jättää maate, se pysyy maate mutta venyttelee ittensä jonkinverran eteenpäin. Urpo menee vierellä istuessaankin maahan. Piretään pientä taukoa johtuen Ilonan sydeemeistä. Sitten palaillaan keittötokoihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti