tiistai 5. kesäkuuta 2012

Haittaaks se?

Ajoin Lapualta Lahteen, söin ja ajoin agitreeneihin villähteelle.
Mehmet teki esteitä 1-6.
Tyyne teki koko radan.


Mehmet. Kie käskyllä kiersi koko 3 esteen. piti ottaa vastaisella esteen yli ja palkita siihen. Sitten jo hoksasi että mitä pyydän. 4-5 välissä tein pyörityksen, valssin ja uuden valssin kutoselle vieden. ja kerran kokeiltiin öm. onko sen nimi viskileikkaus . eli heitin memen 5 taakse ja pyörähdin itte perässä ottamaan memen ulkosyrjän kautta kutoselle.. tai se palkattiin putken suuntaan. Mehmetille lanseerattiin kannellinen muovipurkki-märkäruoka palkaksi. Toimii. Kiljaisin aina iloisesti Niina! kun halusin että ohjaaja viskaa mehmetille purkin.
Viimeiseksi opeteltiin pituus. ei ongelmia.

Tyynen kanssa takuttiin 4-5 rytmityksen kanssa kunnes menin tekemään vitoselle ennakoivanvalssin tms. kasille ekaksi takaaleikkaus ja valssi ennen kymppiä. tokalla kerralla molempiin kohtiin persjätöt. Keppien jälkeen purkkipalkka. Tyyne jumittui taas ihmiseen jolla palkka oli, joten otettiin pelkkä purkki vaivihkaa paikoilleen vietynä. oli huonompi kuin ihmispalkalla, mutta parempi kuin ilman palkkaa.

neljällätoista tuli tollikko. sit tein semisujuvan saksalaisen? takaakierto ja perseen toiselta puolen mukaan nappaaminen. (ai että mä oon proo näiden nimitysten kanssa) takaaleikkauksin loppu.

agility oli kivaa, mutta haittaaks se?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti