perjantai 11. maaliskuuta 2011

Torstain treenit kaikille. aksaa ja toksaa.Ilonan kanssa kerrattiin Lotta Vuorelan treenistä viskileikkaus. Ensin kuppipalkalla, sit ihmispalkalla, sit hämyihmisellä ja lopuksia ihan vaan ohjaten.

Tein myös pakkovalssin uudestaan, palkaten nyrkistä. Se sattuu.


Teippailtiin treenien jälkeen mattoa kiinni eristeisiin pohjoispäädyssä. Sen jälkeen oli vielä mukavasti tokoryhmät paikalla. Hain Urpon häiriöitymän.

Ensin se sai tönöttää perusasennossa kun lätisin ihmisille. Minni belggarikin oli lähistöllä. Kauheeeeeeen jännää ja häiritsevää oli hui kauhia. Hyvin se lopulta keskittyi ja rauhoittui perusasentoon. Seuruutin sen läpi kahden tokoryhmän kenttien ja ruvettiin tokostelemaan pohjoispäädyssä.


Seuraamisissa edisti ja poikitti, sitä se liika innostuminen tekee. Alkoi parantaa toistojen myötä. Ei yhtään jäätymistä.


Paikalla seisomisia, niin että palaan. Ei kestä oikealta ja takaa kiertämistä. suoraan sivulle tulo oli paineistava mutta ok.


Tein pari lyhyttä paikallamakuuta ja huomasin että lintsari ei laita kyynärpäitä maahan asti välittömästi maahan käskyllä. Se jää pari milliä ilmaan killumaan lihasjännityksen ansiosta.


Luoksetulo oli hieno, siirtyi omatoimisesti vierelle. Otin lopun uudestaan ja odotutin käskyn.


Seuraaminen pallopalkalla oli jymymenestys. Pilvi tuli kävelemään ja puhumaan kentälle. Urpo keskittyi hienosti tekemiseen ja pallo palloon.


Puupposen kanssa tuli tehtyä paljon, ehkä melkeen liikaakin. Toisaalta sillä pysyi hyvä fiilis loppuun asti.


Tyyne teki parit 2x2 kepit. Melkien suorassa 4 puolaa. Eka on hieman auki.


Minttu teki heidin avustuksella kuunteluharkkaa. Vasta minun maahanmenokäskyllä sai maahan mennä. Erehtyi vain kerran. Kiihtyi keskittymisestä niin paljon että ääntä alkoi vuotamaan läpi. Huomautin äänestä ja sitten sekin pysyi pois. Minttu keskittyi voimallisesti. Minttu tauolle.


Ilonalle äänettömyyttä. Otin perusasentoja. Ilona alkoi hiljentyä tiukan linjan vuoksi. Ei se ole tyhmä. Pystyin tekemään pitkää seuraamispätkää. Ipa oli hiljaa ja paremmalla paikalla kuin yleensä. Otin sille kaukot, otin luoksetulon pysäytyksen, toisen ja läpijuoksun. Välillä ihmettelin että tokoilenko tosiaan Ilonan kanssa. Se oli hiljaa ja tarkkaavainen.


tauon jälkeen otin Mintulle kaukoja. takapalkalla.

Se sekoittaa seisomisen ja istumisen käsimerkit. pitää miettiä millä ne saisi selkeämmiksi.


 Minttu keskittyi niihin niin että muuttui muuten tahmeaksi ohjailla. Se ei mitään perusasentoon tullut. Mummo tervassa oli Mintun liikkumistapa. Se vähän niin ko olis aijannut tai paimentanut takana olevaa namia. Eihän itsenäinen paimen nyt sellaista tee??!! Palkkailin sitä perusasenostakin, se sulatti jähmeyttä vähän.  Loppuun perusasentoa ja askeleita taakse. Hirveä into ja kauhean kova yritys. Myös yhdet sivuaskeleet molempiin suuntiin. Namit loppui, treeni loppui ja Minttu jäi kentälle seisomaan. Sitä ei saanut sieltä pois. Jätin sen sinne ja loin pakkailla tavaroita. Tokoa ehtii tehdä lisää myöhemminkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti