keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Hallille prinsessan ja äitinsä kanssaVedin oman osani agilitysta. Sen jälkeen päätin että Tyyne ei ratatreeniä tee, vaan saa luvan kepitellä. Siinä kun itteni tarvii vaan asemoitua eri paikkoihin ja toimia namilinkona.


Tyynellä oli joku naksahtanu päässä. Se osas ihan oikeasti 4 keppiä, jos eka portti oli auki vähäsen. se meni oikein tarmokkaasti. Jos siltä jäi puola välistä, se kääntyi itse mua päin ihan kuin sanoakseen *hupsista perkele*

Toimi hyvin molemmilta puolilta ohjaten, joten tempaisin puolat suoraan jonoon. Aluksi Tyyne äimistyi, sitten se lähti puikkaamaan. Se teki hommia uiden. Eli vain yksi etutassu käy maassa yhdellä puolella tolppaa. Ei siis sellaista tasatassuloikkaa puolelta toiselle. Aika varhaisessa vaiheessa tää ilmiö tuli esille. Hyvällä mallilla ollaan. Daijju hoksas <3


 Tyyne oli ihan överikierroksilla ja liekeissä. Juuri sopivassa mielentilassa nappailla vähän tokoa. Seuraamista, perusasentoja, luoksetulo, maahanmenoleikkiä istumisleikkiä. Daijju ei enää kyl huijaa mua. Se osaa nuo tokohommat kyllä, ja tekee niitä ihan mielellään. Se vaan arvottaa agilityn niin paljon korkeammalle, kun siinä pääsee ryntäilemään.


Prinsessan äidin kanssa otettiin tiukka linja. Ei vapautusta koko treenin aikana. Liikkeestä toiseen seuruutin ja kehuin samalla.


Tosipaha haukku tuli vain noutokapulalle lähtiessä ja kerran kun se kuvitteli että tuli vapautetuksi. Lopussa kun vapautin oikeasti ja kehuin, se oli ihan hiljaa.


Eli Ipa:

seuraamista, nouto, seuraamista, liikkeestä maahan, liikkeestä seiso, toinen, seuraamista, seuraamiskaavio, kaukokäskyt. Vapautus.


Se keskittyi ja totteli hyvin. Ääni oli lähinnä pientä mongerrusta sillointällöin. En puuttunut niihin.


Noudossa laukkasi hakemaan (lähti huutaen), otti hyvin, laukkasi takaisin. Avustin pienellä eleellä sivulle.

Juosten seuraaminen meinas levahtaa aika kauas musta. Liikkeestä maahan oli hyvä. Liikkeestä seiso oli hyvä. Kesti aika hyvin takana käymisen. Ei ennakoinut perusasentoa, vaikka vähän odotutinkin. Kaukoissa käytin takapalkkaa. Meinas olla mutkalla taakseppäin, mutta eipähän valuntu eteenpäin ja kuunteli käskyt hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti