keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

ti ja keTiistaina Huotarin Peten radasta pätkä/meidän hallin kapeuteen tehty mukaelma. Ratapohja napattu videolta alunperin.

Tyyne selvitti hyvin alun 1-8


7-12 tuli yllättävän jännä paikka. Renkaan selvitti (pituuden pystytolpat apuna) mutta puomi jännitti ja lujaa. Erikoinen ongelma. Ollaan tehty keinua niin paljon, että puomi on jäänyt vähemmälle. Tyyne ressaa kun se EI rämähdä alas. Mysteeri X että millä se saadaan erottamaan keinu (BÄNG!) ja puomi (puomi!) toisistaan. Se ei taida paljoa mua kuunnella.

Sit kun selvisi ensijärkytyksestä, niin meni kjokoajan tarjoamaan puomin loppuun tai alkuun kontaktiasentoa. Putkeen törkkäisy ei oikein meinannut onnistua kun se häiritsevä puomi oli siinä.


13-15 kohtaan en kunnolla ehtinyt. Ei otettu sitä uudestaan kun polvenperkele alkoi juilia.

sensijaan loppuun vielä 19-22 missä peruutin tuon 21 ja 22 viennin.


Mintulle tokoilin.

Ruutua. Ensin läheltä paikanhakua. kolme toistoa. Oli taas ryntäämässä jonnekkin horisonttiin ruutu käskyllä. Ihan kuin ei hahmottaisi täysimittaista ruutua.

Sitten pitkältä matkalta ruutu niin että palkka oli jo valmiina siellä.

Aluksi se arpoi matkan pituuksia ja kääntyi rähjäilemään. Kolmannella vasta meni ruutuun asti. Toinen toisto oli onnistunut ja sillä mentiin heti perille asti.


Luoksetulossa seisomaan pysähtymisiä. Kolme ekaa!!! valuivat. neljäs oli riittävän nopea. Siitä sitten kunnollinen palkka.


Keskiviikkona päivällä oli taas Helenan treenit.Ilonan kanssa ei saa rynnätä liian nopeasti takaaleikkauksiin. Antaa sen suorittaa.

MUN pitää kaivaa treeneihinkin kisa asenne. Se pilkahti radalla hetkellisesti ja Helenakin huomasi sen. Eli ilmesesti silloin ollaan enempi skarppina. Son vaan niin kuluttavaa mennä pienellä agressiolla pitkä treeni. No pitää yrittää.

16-17 kohdat onnistui nippanappa. Tässä riittäis harkattavaa. Takaakiertoon lähtee vaan jos huiskaisen isommin, muuten se sikailee ja juoksee vaik mun läpi ja hyppää esteen suoraan.


Tyyne tarvii voimakkaammin mun käsiapuja esteille. Älä ole puolihalvaantunut. pussin alkoi mennä aiak hyvällä innolla. Laitoin namikupin 6 esteen taakse niin alkoi irrota aika tykisti. Irtoamisharkkaa vaan lisää. Sylikäännöstä se ei malttais suorittaa. tyyne tahtoo vaan nopsaan nopsaan eteenpäin. Eli pientä treeniä lisää, unohtamatta vauhdin lisäämistä siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti