sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

KKK hyvänmielen hyllytykset


Kirkkonummelle.


Aamulla vitutti, väsytti ja kroppa kremppas. Riittävästi nappeja naamaan ja kohti Kirkkonummea.


Tuomarina Muotka. Eka rata näytti siltä että ei ihan meidän nakki.

http://kielapihkan.kuvat.fi/kuvat/AGIratoja/IMG_1607.JPG/full


Päästiin jopa kolme aitaa virheittä, sitten olin askeleen verran liian pitkällä ja ohjasin Ilonan putkeen. Ilonallehan ei kerrottu että rata ei jatkunut sinne, vaan juostiin A ja vika aita. Siitä suoraan autolle ja kissanruokapussia auki repimään. Kyllä oli koira onnellisen ja Iloisen ja tyytyväisen näköinen.


Toka rata oli ihan meidän rata.


http://kielapihkan.kuvat.fi/kuvat/AGIratoja/IMG_1606.JPG/full


Alussa oli hiukan hankalampi kohta. Kierrätin Ilonan siivekkeen taakse ja se vähän yllättyi riman sijainnista. Samantien se ratkaisi asian loogisimmin ja juoksi riman alta tuli hännän alla putkeen. Sinne se mun ohjaus tosiaan meni. Jatkettiin rataa niin kuin mitään ei olis tapahtunut. Vieraalla keinulla ei kestä takanaleikkausta. Tipsahti keinulta alas siinä päätään pyöritellessä. Minä yritin ohjata puomille ja menin turhan lähelle sitä. Ilona luki että työnsin sen putkeen. Rallateltiin siitä sitten ulos radalta.


Ilonalla oli hyvä fiilis, se oli oikeasti nopea (mussuttajat ja fiiliksentappajat turpa kiinni) Ilona juoksi häntä kaarella kuin koirilla hepulien keskellä. Melkein kuulin kun sen nenä halkoi ilmaa. Korvat olivat tiukasti niskaa vasten painettuina. Hurjan rakas otus <3 Hupaisinta oli että Ilonaa luultiin taas kelpieksi ja sitä kehuttiin HILJAISEKSI lapinporokoiraksi.. (juurihan se oli viitisen minuuttia huutanut kurkku soikeana)


Taaskaan ei jäänyt kisainto päälle. pikemminkin treeni-into nostelee päätään. Agilityn treenaaminen on hauskaa.


 


Ens viikolla onkin paljon ohjelmaa. Kahdet Helenan agilitytreenit ja neljä suunniteltua tokotreeniä. sit tarjolla on tokokoettelemus lappalaisten erkkarissa. Puupponenkin osallistuu, mutta sitä ei paljoa paineistella. Puupposta vaan raksutellaan ja kehutaan. Sit on viel Tyynelle agin viikkotreenit ja ipan treenien yli pyyhkäisee VAU:n vuosikokous.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti