perjantai 25. maaliskuuta 2011

torstai toko


Näin ällö möllö happy happy joy joy mä oon. Kiitos Kristalle avunannosta!


 Krista käskytti Puupposelle seuraamiskaavion, liikkeestä maaahanmenon ja toisen seuraamiskaavion.

Puupponen oli liekeissä. Toki siltä meinas karata lapasesta ja pientä väljyyttä ja poikittamista oli varsinkin alussa. Mutta fiilis oli just oikea. Kontakti pysyi ja puupponen ei ollut pysyä tupsuissaan. Se jopa vähän äänsi alussa. Kurkkujokellusta.


Liikkeestä maahanmenossa skarppasi Kristan sanoessa "käsky" mutta kuulemma malttoi odottaa mun käskytystä enennkuin humpsahti maahan. 


Tauon jälkeen kävin takaosassa ottamassa tokohypyn.

Ensin puupi karkas sinne ja suoritti homman itsenäisesti. Tokihan se piti palkata, ettei puupposelel tule epävarmuutta että saako vai eikö saa mennä. Hyvä muistutus enen koetta että pitää koira erityisen hyvin hanskassa ennen hyppyä.. muuten se käy tekemässä sen heti, eikä odottele.


Mintun kanssa laitettiin ruutunauhat ja merkit. Sit vaan läheteltiin läheltä ruutuun. Keskellä ruutua tuli naksu ja nami tuli joko multa tai lensi ruutuun. Minttu oli ihan pähkinöissään. Aika monesti se meni laukalla ja tarjosi uutta paikkaakin pyöreällä kootulla laukalla pomppien. Etutassut harallaan se läiski ruutua ympäriinsä. Lähettelin sen agilityputkiin ja sieltä suoraan ruutuun. Aika nopsaan sekin alkoi toimia. Vauhtia ja intoa löytyi.


Liikkeestä seisominen. Ensimmäinen valui. Toinen oli täydellinen. Palkkaamisen jälkeen juoksi mua kohden, käskytin maahan ja se tippui yhden askeleen jälkeen kuin kivi. <3 loistorakki! Pieniä perusasento harkkoja ja pienenpientä seuraamista.


Tyyne teki 2x2 keppejä. aluksi hieman aukinaista 4 kepin sarjaa. Sitten molemmilta puolilta onnistuneen 4 suoran kepin sarjat. Daijjukin osas taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti