perjantai 25. maaliskuuta 2011

aina löytyy petrausvaraa- JippiKayJei!
Helena Tiainen veti taas loistavan aksatreenin.

Ilonan kanssa ensin pätkä 1-12

Otin vastaan pituuden kohdilta, koitin kääntää neloselle. Viuhu ohi.

Tein valssin pituuden kohdilla ja käänsin neloselle. Viuhu ohi.

Seisoin pituuden edessä naama kohti Ilonaa ja käänsin neloselle. Viuhu ohi.

Ilona piti saada JARRUTTAMAAN putken jälkeen ennen pituutta, jotta se ehtii kääntyä neloselle. Karjaisin kunnon toko SEIS käskyn putken jälkeen. Ilona jarrutti kunnolla ja Helena sai sydärin. Muista siis varoittaa ohjaajaa jos meinaat avata äänijänteet kunnolla.

Ilona himmas just sopivasti ja ehti mukaan käännökseen.

Valssi enenn vitosta. seiska putkeen piti vetää vastaisella kädellä, muuten imi väärään päähän putkea.

Ilonan ollessa putkessa otin vähän tilaa kasin takaakierrolle vientiin. Takaakierto pois alta. 10 persjätöllä ja HETI vastaisella/puolivalssilla Ilona haltuun. (humpsahti pari kertaa nelosesteelle. pituus ja putken takana leikkaus. Ilona putkessa ja huuto, jotta se kääntyy putkelta samantien takaisinpäin, eikä rynni eteen.  <3 data-blogger-escaped-ilonalle="" data-blogger-escaped-irtoamisk="" data-blogger-escaped-kunnolla="" data-blogger-escaped-my="" data-blogger-escaped-opettaa="" data-blogger-escaped-p="" data-blogger-escaped-pit="" data-blogger-escaped-s="" data-blogger-escaped-silti="" data-blogger-escaped-sky.="">
Tauon jälkeen 10-21

Juokse ihan läheltä putkea, jotta on varaa liikkua esteelel 13 päin takaaleikkaukseen. takaakierto ja ja valssikohan se on.. so peruutus ja koira nenän edestä käännetään putkeen oli ok. pituus, lähetys kiertämään.. tässä ei saa pysähtyä vaan ottaa sivuun askelia jotta hypyn jälkeen on varaa liikkua pituutta kohden = auttaa koiraa.

Ilona oli tykki! ihan pois käsistä ja se oli nopea ja ihana. Ja mie ehin je kerkesin ja juoksin. Mikähän hitto tos Helenassa on kun se saa ihmisen antamaan urputtamatta sen 10 prosenttia enemmän kuin normitreeneissä? Ei pysytä mukavuusalueella vaan treenin jälkeen ja välillä aikanakin hengästyttää, sattuu ja kiristää. Loistokkuutta.

Tyyne meni ihan lopuksi.

Hyvin odotti, hyvin sukelsi putkeen. Otin sen suunnilleen 6 numeron kohdilta mukaan. Pituus ja lähetys takaakiertoon. 6 putkelta 7 takaaleikkaus onnistui kohtuu hyvin. Takaakierrot sujuu. Irtoamisesta tuli epävarmuutta, kun on palkattu aika usein ja tehty pienissä pätkissä. Se vähän jäi kyselemään. 14 esteelle takaaleikkaus oli asia mitä se ei osannut. Hinkattiin sitä aika paljon. Lopussa se meni niin kauniisti. Mä olin jo vähän toinen jalka haudassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti