keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Ilonan palkkaamattomuus tokoiluja


MA

Liikkeestä maahanmeno + kaukot. palkkaus ekasta istumisesta.

Seurasi nätisti ja ennakoimatta. Hieman hidas maahanmeno kun yllättyi käskyä. Kehuin suullisesti. Jatkoin loppuun asti, kehuin liikkeestä maahanmenon osuuden.

laitoin takaisin maahan ja menin 8 askeleen päähän. Ei noussut istumaan. Kävin palauttamassa. kolmannella yrityksellä nousi pelkäällä Istu käskyllä. tästä palkka. sit vielä kaksi missä mukana oli käsimerkki. Ekaa ei totellut.. toisella teki hyvinja sai palkan.Nouto+ luoksetulo. palkkaus pysähtymisestä.

Nouto oli ok. Palautus hieman hidas. Oli tarkka perusasennon kanssa. Kapulan luovutus ok.  Taas suullinen kehu ja jättö perusasentoon. Menin kisamittaisen matkan päähän ja kutsuin. Tuli hieman hitaammalla laukalla kuin yleensä. Pysähtyi semikivasti. Liukui taas jäällä. Huomattavasti parempi kuitenkin kuin kokeessa. Sai runsaat kehut ja palkan heitin sen taakse.


Parasta oli että se ei äännellyt eikä haukkunut kertaakaan.Kaukoja erikseen sisäharkkana ja perusasentoja.

Ruokakuppi palkalla yksi maasta istumaanmeno. Totteli ekalla. tosin etäisyyskin on vain 4 metriä.

TI  estehyppy+kauko-ohjaus .palkkaus

Odotti hallilla Tyynen treenatessa aksaa. Se oli ihan agilitymoodissa. Häröili ympäriinsä, tarjosi kontaktiasentoa ja HOP käskyllä hyppäsi agilitypöydälle. Huuteli ja mongersikin. Sitten se tajusi että nyt tehdään tokoa.

Hyppäsi esteen yli, istui suht hitaasti ja tuli hyvin takaisin. Jätin maahan ja menin esteen toiselel puolelle antamaan kaukokäskyjen istumiskäskyn. Se oli hämmentyneen näköinen, mutta nousi istumaan. palkkasin.

Otin hyppyä erikseen. Meinasi häröillä edelleen. Ei muka situnut, ei muka hypännyt, kolautti hyppyyn. Perus Ilonaa. Sit sillä naksahti päässä ja se alkoi toimia. Puri mua sormille kun palkaksin. Ojensin asiasta ja Ilona alkoi käyttäytyä huomattavasti hillitymmin.seuraaminen+luoksetulo+nouto .palkkaus


Seuraaminen oli aluksi väljempää, loppua kohden paransa. Kehuin seuraamis siirtymän luoksetulon alkuun. Stoppi hieman venyi, loppu liikkeestä hyvä. Kehaisin nopeasti ja jätin sen maahan. Kaukokäskyinä I-M-I ja runsas palkakus.


Ilona keskittyy palkkaamattomuus treeneissä enemmän, on rauhallisempi ja ei ääntele. Ei edes kehuttaessa.


Otin agilityn mini muurilla tokohyppyä. Toimi hienosti.


Sen täytyy vaan tajuta olevansa tokoilemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti