maanantai 31. toukokuuta 2010

treeniä Lapualla


 


Treenit sunnuntai 30.5.

Kotitokoa..

Tyynelle hyppytekniikan kaarreharjoitus. Onnisti kohtuullisesti. Tyyne ihmetteli pentujen hajua etupihalla ja oli aluksi hyvin varovainen.

Sitten naksuteltiin pihalla kontaktilaatikkoa. Oikea paikka löytyy hyvin ja siitä lähdetään vasta vapatuskäskyllä. Tarvitsee kuitenkin vielä paljon treeniä nokkimiseen ja paikan tarmokkaampaan löytymiseen.

2x2 mentiin kahdella lähekkäin olevalla portilla. kulmat alkavat löytyä hyvin. seuraavaksi voi jo kavemtaa kulman 2-8 asennosta 1ja7 asentoon.

Ilonalle kaareharkka. Meni todella hyvin. Enää ei huomannut selkeää eroa tai haparointia puolissa.

Lootalla naksuttelussa oli kärsimätön, eikä vauhdissa malttanut pysähtyä. Tarjoaa nokkimista aika hyvin.

Seuraamisessa löytyi hyvä kontakti. Seuraamispaikka hieman liian edessä.

Luoksetulon pysäytys 1 kerralla ei pysähtynyt vaan valui. Toisela teki hyvän stopin.

Minttu: Ruutua läheltä eri kulmista. Ensin lelulla ja sitten namilla palkaten.

Seuraamisessa askelsiirtymiä ja käännöksiä. Alkaa jo käyttää takaosaansa paremmin.

Urpo: Seuraamista. Ensin oli virtaa liikaakin. Sain sen kohtuu hyvälle paikalla ja hyvälle fiilikselle. Sitten yksi liikkeestä maahanmeno. Onnistui täydellisesti ja nopeasti. Sen jälkeen suoran pätkän seuraaminen. Urpo muuttui epävarmaksi. Se mietti et onko tulossa jäävä vai mitä... ja tapansa mukaan se jäi vaan paikalleen odottamaan. Mie huomasin että Urpo jäi. Seisahduin paikalleni odottamaan. Olin selin Urpoon. Odottaesani Urpo katseli lintuja, kuulosteli autoja ja pälyili taakseen. Se muutti asennon ensin seisomisesta istumiseksi ja aikojen päästä makaamiseksi. Minä liikuin pois Urpon näkyvistä ja taas sen näkyviin. Pidin kokoajan selkäni Urpoon päin. Lopulta se hämääntyi ja tuli vierelleni. Palkkasin sen ruhtinaallisesti ja tein muutaman vierelle siirtymis harkan niin että Urpo tarjoaa. Loppuun vielä käännöksillä oleva seuraainen, missä innokkuus oli taas mukana.

 

Illalla Tyyne agiliisi.

Tehtiin äärettömän hankalaksi muutunutta rengasta. Ollaan nostettu se nyt maxi korkeuteen ja se aiheuttaa Tyynelle hankaluuksia hahmottaa etä mistä reiästä pitää loikata. Toko puolelta se alkoi hypätä jo hyvin. Toisella puolella ei niin millään. Maiju piti lopulta irtorengasta ja Mika palkkasi esteen takana kupilla.

Parilla esteellä otettiin irtoamista namikupille ja leijeröintiä. Tyyne oli peruspätevä itsensä. Hyppi jo 40 cm rimoja. Hypyn kaari näytti hyvältä. Suoralla pitkää laakaa.


(piirrokset on kesäkuun ajan kommeeta paint tyyliä)

Ilona teki keppejä. Toko puolelta onnistuneita ja jopa vauhdikkaita suorituksia. Pikkuisen vielä pomppii turhaa sivusuunnassa.

Väärältä puolelta yksi epäonnistunut ja toinen melkein itsenäinen ja onnistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti